کیک با مخلوط کن و بدون فر یکی از روشهای بسیار خوب برای تهیه کیک است و دیگر نیازی به همزن و فر برای تهیه آن ندارید. شما میتوانید به راحتی این کیک ساده با میوه را تهیه کنید. همه مواد نیز به پیمانه گفته شده است که بتوانید بدون نیاز به ترازو این کیک را تهیه کنید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک با مخلوط کن بدون فر
- سیب ۲ عدد
- زرد آلو ۳ عدد
- آرد ۱.۵ پیمانه
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱/۲ پیمانه
- شیر ۱/۲ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک با مخلوط کن بدون فر
مرحله اول
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید. سپس مواد را به کمک پیمانه آشپزی یا لیوان دستهدار فرانسوی اندازهگیری کنید. برای پخت بدون فر یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا گرم شود. اگر میخواهید در فر تهیه کنید باید فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید.
مرحله دوم
سیب را پوست بگیرید و خرد کنید و زردآلو را نیز از وسط به دو نیم نمایید و هسته آن را جدا کنید. سپس داخل مخلوط کن بریزید و تخم مرغ و وانیل و شکر و روغن مایع را به مواد اضافه کنید. مخلوط کن را روشن کنید و بگذارید تا مواد میکس و یکدست شوند.
مرحله سوم
آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود. سپس روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. حالا باید قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه خارج شود.
مرحله چهارم
برای پخت در فر باید قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک بپزد. در فر دستساز باید داخل قابلمه یک الک یا سهپایه بگذارید و قالب را روی سه پایه قرار دهید و روی در قابلمه دمکنی بگذارید و ۱ ساعت اجازه دهید تا کیک بپزد.
نکات کلیدی در تهیه کیک با مخلوط کن
- به خاطر داشتن میوه زمان پخت کمی طولانی است.
- برای فرهای برقی و توستر دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
- میتوانید از هر میوهای که دوست دارید برای پخت این کیک استفاده کنید.
ناشناس
16 آذر 1402 در 10:37 ق.ظ
عالی بود موفق باشید