دمنوش سیب و دارچین یکی از دمنوشهای زمستانی و پاییزی است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما میتوانید به راحتی به همراه دارچین یا عناب یا با به لیمو آن را مخلوط و یک نوشیدنی گرم مقوی و پر خاصیت را تهیه کنید. دمنوش سیب را میتوانید به همراه عسل یا شیرین کننده دلخواه خود میل کنید. سیب و دارچین برای هضم غذا مناسب است و همچنین منبع خوبی از منیزیم و فسفر به شمار میرود و برخلاف چای برای دهان و دندان نیز مفید است. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و دارچین
- آب جوش ۲ پیمانه
- سیب ۱ عدد
- چوب دارچین ۳ عدد
- زنحبیل خشک به دلخواه
- عسل یا شیرین کننده به مقدار لازم
طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین
مرحله اول
ابتدا یک سیب را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید، فرقی ندارد شما میتوانید از سیب قرمز یا سبز یا زرد استفاده کنید. سپس آب را به جوش بیاورید و بگذارید تا بجوشد و قل قل بزند.
مرحله دوم
در ادامه باید آب جوش را داخل قوری بریزید و سیب رنده شده را به همراه چوب دارچین اضافه کنید. به دلخواه زنجبیل خشک را نیز اضافه کنید و هم بزنید و در قوری را ببندید و نیم ساعت زمان دهید تا دمنوش دم بکشد. در انتها آن را از صافی رد کنید و به دلخواه با عسل یا دارچین میل کنید.
مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و عناب
- سیب ۱ عدد
- عناب خشک یا تازه ۵ عدد
- آب جوش به مقدار لازم
- عسل یا نبات به مقدار لازم
طرز تهیه دمنوش سیب و عناب
مرحله اول
ابتدا باید سیب را پوست بگیرید و رنده ریز یا درشت بزنید. آب را داخل کتری بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید. عناب خشک یا تازه را کمی برش بزنید تا در هنگام دم کشیدن عصاره آن خارج شود.
مرحله دوم
در ادامه باید آب جوشیده شده را داخل یک قوری یا فرنچ پرس بریزید و سیب رنده شده و عناب را اضافه کنید. در قوری را ببندید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا دم بکشد. سپس آن را از صافی رد و به دلخواه با نبات یا عسل سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه دمنوش سیب و دارچین
- میتوانید به دلخواه از بهلیمو به جای عناب یا دارچین استفاده کنید.
- در انتها کمی آب لیموترش تازه به مواد اضافه کنید.
- افزودن عسل یا نبات دلخواه است.