طرز تهیه مربای هویج با گردو خانگی خوشمزه

0
8
زمان مطالعه: 2 دقیقه
بیشتر افراد تصور می‌کنند تاریخچه تولید مربا به سالیان خیلی دور باز می‌گردد در حالی که قدمتی هم ندارد چون شکر یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده اصلی مربا، قدمت زیادی ندارد.
طرز تهیه مربای هئیج و گردو

مربای هویج یکی از مربا‌های بسیار خوشمزه و ساده است که می‌توانید با گردو هم آن را تهیه کنید. این مربا بسیار غلیظ و خوشرنگ است و با افزودن گردو می‌توانید یک مربای مقوی و راحت تهیه کنید که به همراه نان تازه گزینه خوبی برای صبحانه یا دسر به نظر می‌رسد. مربا یکی از خوراکی‌هایی است که گاهی اوقات می‌تواند تحولی در وعده صبحانه ایجاد کند. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه مربای هویج با گردو را یاد بگیرید.

مواد لازم برای طرز تهیه مربای هویج با گردو

  • هویج ۵۰۰ گرم
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • پودر گل سرخ ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر هل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ۲ پیمانه
  • گردو ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه مربای هویج با گردو

مرحله اول

هویج را پوست بگیرید و بعد با رنده ریز هویج را رنده بزنید و یا می‌توانید به صورت نگینی یا حلقه نازک خرد کنید. اگر دوست دارید هویج شما درشت‌تر باشد می‌توانید با رنده درشت بزنید. گردو را پوست بگیرید و به صورت نگینی بکوبید. زعفران را با کمی قند بسابید و بگذارید با یخ دم بکشد و خوشرنگ شود.

مرحله دوم

آب و شکر باهم داخل یک قابلمه لعابی یا مسی بریزید و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب و شکر جوش بیاید و ذرات شکر در آن حل شود. وقتی شروع به قل زدن کرد باید هویج رنده شده را داخل آن بریزید و هم بزنید. کف روی مربا را مداوم بگیرید تا در انتها مربای غلیظ و شفافی داشته باشید.

مطلب پیشنهادی:  چند مدل لباس مهمانی پوشیده

طرز تهیه مربای هویج و گردو

مرحله سوم

بعد از اینکه کمی جوش خورد باید شعله را کم کرده تا هویج بپزد و نرم شود و شهد مربا به غلظت خودش برسد. شربت مربا غلیظ شود و در همین حین گردو خردشده را به همراه پودر گل سرخ و پودر هل و زعفران را بریزید. وقتی مربا غلیظ شد باید از روی حرارت بردارید. برای تست غلظت مربا باید شهد مربا را داخل یک نعلبکی که از قبل داخل یخچال یا فریزر گذاشتید و کاملا سرد شده بریزید. اگر راحت حرکت کرد یعنی غلیظ نشده است و اگر به سختی حرکت کرد به غلظت رسیده و بعد از خنک شدن داخل شیشه تمیز بریزید.

نکات کلیدی طرز تهیه مربای هویج و گردو

  • می‌توانید به دلخواه ۱ قاشق چای‌خوری آب لیموترش تازه اضافه کنید تا مانع شکرک زدن مربا ‌شود.
  • حدود ۳ الی ۴ ساعت زمان می‌برد تا مربا تهیه می‌شود.
  • می‌توانید از دانه هل استفاده کنید.
  • برای آنکه هویج‌های خود را به خوبی نگه دارید، ترفندهای نگهداری هویج برای مدت طولانی را بخوانید.

تعداد کلمات مطلب: 411

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…