فیله سوخاری یکی از محبوبترین انواع مرغ سوخاری است که با مواد گوناگون و شیوههای مختلفی درست میشود. در این مطلب با دلتامگ همراه باشید تا با طرز تهیه فیله سوخاری به شیوهای خاص آشنا شوید که در آن برای سوخاری کردن از تخممرغ استفاده نشده است.
مواد لازم تهیه فیله سوخاری :
- فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
- آرد سفید به میزان لازم
- پودر سیر: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری
- پودر پیاز: یک قاشق چایخوری
- ادویه کاری: یک قاشق غذاخوری
- عصاره مرغ: یک بسته
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه فیله سوخاری :
پودر سیر، نمک، فلفل، پودر زنجبیل، پودر پیاز و ادویه کاری را در کاسهای ریخته و با نصف لیوان آب مخلوط کنید تا یکدست شود.
فیلهها را به مواد آغشته کرده، حداقل ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدار شوند.
در کاسهای مقدار زیادی آرد سفید ریخته و کمی نمک، پودر سیر و عصاره مرغ به آن بیفزایید و با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل میتوانید عصاره را حذف کنید.
فیلهها را یکی یکی از مواد درآورده، ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بگذارید و سپس با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید. این عمل را دو بار تکرار کنید.
پس از این کار، فیلهها را با حجم زیادی آرد در دست به صورت دورانی بمالید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک درآید؛ سپس ۴ دقیقه در روغن داغ شناور سرخ کنید. روغن باید کاملا داغ و شعله ملایم باشد تا فیلهها مغزپخت شوند. دقت کنید که فیلهها را بیشتر از دوبار در آب و آرد نزنید و بیشتر از ۵ دقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد و برشته شوند؛ فیله مرغ سوخاری را با سیبزمینی سرخ کرده و سالاد کلم سرو کنید.