رب گوجهفرنگی، یکی از چاشنیهای محبوب در آشپزی ایرانی است. به کمک رب گوجهفرنگی رنگ و طعم غذاها بسیار عالی خواهد شد. در گذشته از ربهای خانگی در طبخ غذاها استفاده میشد که رنگ کمتری داشتند اما امروزه به دلیل سخت بودن فرایند رب درست کردن، اکثر افراد از ربهای صنعتی و آماده در پخت و پز استفاده میکنند. از آنجایی که اضافه کردن رب گوجهفرنگی به وضوح رنگ غذا را تغییر میدهد، پیش میآید که کسی رب را بیش از اندازه به غذا اضافه کند. اگر شما هم به هر دلیلی با مشکل زیاد شدن رب روبهرو شدهاید، حتما به دنبال راهحلی برای این مسئله میگردید. با دلتامگ همراه باشید تا رفع مشکل رب اضافی در غذا را یاد بگیرید.
رفع مشکل رب اضافی در غذا
متاسفانه رب اضافی در غذا را نمیتوان به سادگی شور شدن یا تند شدن از بین برد. اما این به این معنی نیست که مجبور هستید غذایی را که پر از رب گوجهفرنگی است به اجبار بخورید. برای رفع این مشکل هم روشهایی وجود دارد.
زیاد شدن رب غذا در خورشتها یا سوپها
در انواع خورشت و سوپ، اگر به اشتباه رب زیادی اضافه کردید میتوانید کمی آب خورشت را برداشته و به جایش آب جوش اضافه کنید. با این کار ممکن است کمی طعم خورشت شما کمتر شود، اما حداقل مجبور نخواهید بود تا یک غذای سرخ و پر از رب را میل کنید.
اضافه کردن مقدار غذا
درست کردن غذا، نیاز به صرف وقت و انرژی زیادی دارد. اگر به هر دلیلی رب گوجهفرنگی غذای شما زیادتر از حد استاندارد شد و شما هم وقت کافی داشتید، پیشنهاد ما این است که کمی دیگر از همان غذا بپزید. در خوراکهای گیاهی معمولا میشود با اضافه کردن سبزیجات، حبوبات و سویا، حجم غذا را افزایش داد. با این کار حداقل نتیجه نهایی برایتان قابل قبول خواهد بود. میتوانید اضافی غذا را در فریزر منجمد کنید تا در روزهای آتی به سراغش بروید.
سخن پایانی
همانطور که میبینید این ترفندها آنچنان هم بیدردسر نیستند. توصیه ما به شما این است که همیشه در اضافه کردن ادویهها و چاشنیها دقت به خرج دهید. به همین دلیل است که در برنامههای آشپزی همیشه میزان دقیق همه مواد اولیه ذکر میشود. شاید کمی ظرف بیشتری کثیف شود اما اگر از قبل ادویه و چاشنیها را مطابق دستور در ظرف بریزید، دیگر با مشکلات اینچنینی مواجه نخواهید شد.