شیرینی تر بدون فر یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار بینالمللی است که با طعمهای متنوعی درست میشود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی تر در ادامه با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی تر بدون فر
- تخممرغ ۴ عدد
- شکر ۱ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- آرد یک و نیم پیمانه
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
- خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم
- شکلات تختهای جهت تزیین ۱۰۰ گرم
- میوه برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی تر بدون فر
مرحله اول
تخممرغها را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج میکنیم تا به دمای محیط برسد. یک کاسه برداشته و تخم مرغها را درون آن میشکنیم. شکر و وانیل به آن اضافه کرده و با دور تند همزن هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله دوم
شیر را که به دمای محیط رسیده اضافه میکنیم و با همزن حدود ۳۰ ثانیه میزنیم، میتوانیم آب را هم جایگزین شیر کنیم. آرد الک کرده را با بکینگ پودر مخلوط و طی دو مرحله به مواد اضافه میکنیم.
مرحله سوم
تابه را روی حرارتی که شعلهپخشکن گذاشتهایم قرار میدهیم و ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا داغ شود، سپس کف تابه را چرب میکنیم و مواد کیک را درون تابه میریزیم. نیم ساعت زمان میبرد تا کیک با حرارت ملایم پخته شود.
مرحله چهارم
بعد از نیم ساعت کیک حسابی پف کرده و پخته شده و به راحتی از تابه جدا میشود. سپس اجازه میدهیم کیک دو ساعت استراحت کند و کاملاً خنک شود. با چاقوی بزرگ کیک آن را برش میزنیم.
مرحله پنجم
از چاقوی بلند و بزرگ برای برش کیک استفاده میکنیم تا کارمان راحتتر باشد. برای شهدی که روی کیک میزنیم تا خامه کاملا به آن بچسبد، از یک قاشق غذاخوری عسل و ۳ قاشق غذاخوری آب استفاده میکنیم.
مرحله ششم
عسل و آب را با هم مخلوط میکنیم. برای اینکه عسل راحتتر حل شود، از آب ولرم برای این کار استفاده میکنیم. بعد با برس یک لایه از شهد را روی کیک میمالیم. بعد از خامه قنادی فرم گرفته شده یک لایه روی کیک میزنیم و کاملا پخش میکنیم.
مرحله هفتم
اندازه خامه بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد. لایه دوم کیک را روی آن قرار میدهیم. مجدد شهد را روی آن میریزیم و بعد یک لایه نازک خامه میریزیم. چون برای تزیین روی آن هم از خامه استفاده میکنیم، یک لایه باریک کافی است تا زیاد سنگین نشود.
مرحله هشتم
بعد دور کیک را کامل میبریم تا وقتی شیرینی را برش بزنیم تمیز و یکدست باشد. شیرینی را به شکل دلخواه تقسیم میکنیم و برش میزنیم. از ماسوره ساده استفاده کرده و روی شیرینی را با خامه تزیین میکنیم.