گلاب جامون از دسته شیرینیهای شربتی است که با طعم و مزه دلنشین خود میتواند بهعنوان صبحانه و همچنین میانوعده انتخاب شود.
شیرینی گلاب جامون از دسرهای هندی است که با مواد مقوی خود میتواند برای کودکان، نوجوانان در سن رشد و همچنین هرکسی که طرفدار شیرینی است مفید باشد. این دسر فقط به میانوعده محدود نمیشود و میتوانید در وعده صبحانه آن را سرو کنید یا کمی از این شیرینی را در طول سفر بهعنوان یک اسنک سریع، همراه داشته باشید. طرز تهیه شیرینی گلاب جامون را در دلتامگ بخوانید.
مواد لازم برای تهیه گلاب جامون
(۲۰ عدد شیرینی)
- آرد سفید نصف لیوان
- شیر خشک قنادی دو سوم لیوان
- شیر ۴ قاشق غذاخوری
- کره ۳ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
- شربت بار (شهد) سرد شده به میزان لازم
مواد لازم برای شربت بار
- شکر ۲ لیوان
- آب ۲ لیوان
- گلاب یک چهارم لیوان
- آبلیمو یک چهارم قاشق چایخوری
- زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری
- هل ۳ دانه
طرز تهیه شیرینی گلاب جامون
- برای تهیه شربت بار، ابتدا آب و شکر را در قابلمهای بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا شکر در آب کاملا حل شود.
- زمانی که شکر حل شد آبلیمو، هل،گلاب و زعفران را اضافه کرده و بیست دقیقه زمان بدهید تا روی حرارت، غلیظ بشود. سپس شعله را خاموش کرده، هل ها را بیرون بیاورید و بگذارید تا شربتبار کاملا خنک شود.
- برای درست کردن شیرینی گلاب جامون، ابتدا شیر خشک، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید.
- سپس کره و شیر را به آرد الک شده اضافه کرده با قاشق خوب هم بزنید تا خمیر نسبتا چسبندهای درست شود. روی خمیر را پوشانده و اجازه دهید به مدت بیست دقیقه استراحت کند.
- در ظرفی گود، روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا روغن داغ شود. دستتان را کمی چرب کرده و از خمیر به اندازه کمی بزرگتر از فندق بردارید و گرد کنید طوری که ترک نداشته باشد. شیرینیهای گرد شده را در روغن داغ و شناور سرخ کنید و سپس چند دقیقه در شربت بار بیاندازید.
- در تهیه شیرینی گلاب جامون به جای شیر، از سه قاشق غذاخوری ماست میتوان استفاده کرد. همچنین روی شیرینی را میتوانید با پودر پسته تزیین کنید.
تعداد کلمات مطلب: 342