یکی از دغدغه خانمها هنگام آشپزی، خصوصا وقتی قرار است برای مهمانی غذا درست کنند، انتخاب یک سالاد هیجانانگیز است؛ معمولا در چنین مواقعی دوست دارند با موادی که در خانه دارند، یک سالاد هیجانانگیز درست کنند؛ سالاد اندونزی جزو آن دسته از سالادهای مجلسی و خاص به شمار میآید که با مواد ساده درست میشود و طعم فوقالعادهای دارد؛ برای آشنایی با طرز تهیه سالاد اندونزی، تا پایان این مطلب با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی
- کلم سفید ۲ پیمانه
- کلم قرمز ۱ پیمانه
- ذرت ۱ پیمانه
- نخود فرنگی نصف پیمانه
- کالباس ۱ پیمانه
- هویچ ۲ عدد
- خیار شور ۲ عدد
- سس مایونز به اندازه لازم
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
طرز تهیه سالاد اندونزی برای مهمانی
این مدل سالاد به روشهای مختلفی درست میشود و شما میتوانید سالاد اندونزی ساده، سالاد اندونزی با مرغ، سالاد اندونزی یا کشمش و گردو درست کنید که انتخاب هریک به ذائقه شما مربوط میشود. در ادامه ما قصد داریم طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس را به شما آموزش دهیم.
مرحله اول
برای تهیه این سالاد خوشمزه، ابتدا هویج را آبپز کرده و بعد به صورت خلالی بسیار نازک خرد میکنیم و کنار میگذاریم؛ به همین ترتیب کلم قرمز و کلم سفید را هم به صورت نوارهای نازک خرد کنید؛ توجه داشته باشید هرچه برشهای شما نازک باشد، در نهایت سالاد زیباتری خواهید داشت.
مرحله دوم
در این مرحله برای خرد کردن خیارشورها، ابتدا لازم است به کمک دست تمام آب درون خیارشورها را گرفته و بعد آن را به صورت نوارهای نازک خرد کنید اینگونه دیگر سالاد شما آبکی نخواهد شد؛ نکته این سالاد، نواری خرد کردن تمام مواد است؛
مرحله پایانی
بعد از خرد کردن کالباس مانند باقی مواد، آنها را درون یک کاسه بزرگ ریخته و مواد را با یکدیگر مخلوط میکنیم؛ سپس نخودفرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید؛ برای تهیه سس این سالاد نیز میتوانید در یک کاسه دیگر مقداری سس مایونز، آبلیمو و فلفل سیاه را ترکیب کرده و با ظرف سالاد اضافه کنید. در نهایت سالاد ما آماده است و میتوانید آن را در ظرف سرو بریزید؛ توجه داشته باشید که برای بهتر شدن طعم سالاد، حتما اجازه دهید مواد به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت کند.
نکات مهم در تزیین سالاد اندونزی برای مهمان
- در صورتی که علاقهای به استفاده از کالباس ندارید، میتوانید مرغ را جایگزین آن کنید.
- اگر در رژیم غذایی هستید میتوانید برای تهیه سس، از ماست به جای مایونز استفاده کنید تا کالری سالاد کمتر شود.
- استفاده از کشمش در این سالاد، طعم آن را بسیار متفاوت و خاص میکند؛ بنابراین اگر کشمش دوست دارید، قبل از استفاده از آن در سالاد، لازم است که کشمشها 20 دقیقه در آب ولرم خیسانده شوند.