طرز تهیه پنیر خانگی تنها با 9 قاشق سرکه

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
برای درست کردن یک پنیر خوشمزه برای وعده‌های صبحانه، نیازی نیست که تجربه داشته باشید؛ با این رسپی بهترین پنیر را درست کنید.
طرز تهیه پنیر خانگی

در وعده صبحانه ما ایرانی‌ها پنیر اهمیت بسیاری دارد؛ به همین لیل است که طعم‌های مختلفی از پنیر در بازار موجود است؛ اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به پنیر علاقه دارید، با آموزش طرز تهیه پنیر خانگی، خودتان به راحتی می‌توانید در خانه با کمترین مبلغ پنیر دلخواه خود را درست کنید؛ در این مطلب از دلتامگ با ما همراه باشید تا بهترین دستور تهیه پنیر خانگی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای طرز تهیه پنیر خانگی

  • شیر پر چرب ۳ کیلوگرم
  • سرکه ۹ قاشق غذاخوری
  • نمک ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای طرز تهیه پنیر خانگی

طرز تهیه پنیر با سرکه و نمک

روش تهیه پنیر خانگی انواع مختلفی دارد و شما می‌توانید به جای سرکه از مایه پنیر استفاده کنید؛ اما این روش بسیار ساده‌تر و کم هزینه‌تر است.

مرحله اول طرز تهیه پنیر خانگی

در ابتدا شیر پرچرب را درون یک قابلم مناسب ریخته و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا به جوش آید. (برای طعم بهتر پنیر می‌توانید از شیر محلی استفاده کنید.)

مرحله اول طرز تهیه پنیر خانگی

مرحله دوم

در این مرحله توجه داشته باشید که برای هر یک کیلو شیر به 3 قاشق سرکه نیاز دارید؛ بعد از اینکه شیر جوش آمد باتوجه به اندازه آن، سرکه را اضافه می‌کنیم. در این مرحله باید شیر را به خوبی هم زد تا با سرکه مخلوط شود و دلمه ببندد، سپس اجازه دهید دَلَمه‌های به وجود آمده پنیری شکل شوند.

مطلب پیشنهادی:  طرز تهیه باسلوق ژله ای برای شب یلدا، فقط با یک پیمانه نشاسته

مرحله سوم طرز تهیه پنیر خانگی

در این مرحله دلمه‌های تشکیل شده را با استفاده از ملاقه، درون یک پارچه توری تمیز بریزید و آویزان کنید؛ توجه داشته باشید باید زیر توری یک کاسه قرار دهید تا آب پنیر درون آن بریزد.

مرحله چهارم

بعد از آنکه آب پنیر به طور کامل خارج شد، پنیر را درون یک آبکش قرار دهید و روی آن یک جسم سنگین وزن بگذارید تا تکه‌های پنیر به هم بچسبند؛ اجازه دهید پنیر به مدت 3 تا 4 ساعت در این حالت بافی بماند تا شکل بگیرد.

مرحله پایانی طرز تهیه پنیر خانگی

بعد از گذشت 4 ساعت پنیر شما آماده است و می‌توانید آن را درون یخچال بگذارید؛ برای درست کردن آب پنیر نیز، مقداری نمک را به آب باقیمانده از شیر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا نمک به صورت کامل درون آب پنیر حل شود. در نهایت پنیر را برش زده و درون آب نمک قرار دهید.

پیشنهاد مطالعه: 2 روش کاربردی برای خشک کردن توت سفید در خانه

تعداد کلمات مطلب: 399

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

مربای فلفل خوشمزه و متفاوت

مربای فلفل یکی از مرباهای خاص و متفاوت است که ترکیبی جذاب از طعم‌های شیرین و تند را ارائه …