چگونه اعصاب آرام تری داشته باشیم؟

0
1
زمان مطالعه: 3 دقیقه
اعصاب آرام نیازمند شرایط جسمی و روانی خاصی است که اگر نادیده گرفته شود قطعا استرس و اضطراب در فرد افزایش می یابد، به منظور رهایی از این موارد باید تکنیک های آرامش بخش را بشناسید.
چگونه اعصاب آرام داشته باشیم؟

اعصاب آرام یکی از خواسته های انسان امروزی است چراکه با وجود تمام مشغله های روزمره، فراموش می کنیم که مغز ما مانند جسممان نیاز به استراحت دارد از این رو در روندی فرسایشی قرار می گیریم. انجمن روانشناسی در آمریکا به این نتحیه رسیده است که در ده سال اخیر استرس در بین افراد افزایش داشته است. با این نتیجه گیری، افزایش استرس و اضطراب در بین ایرانیان قابل انکار نیست. با دلتامگ همراه باشید تا راه های کاهش استرس و افزایش آرامش را مطالعه کنیم.

راه های مناسب برای داشتن اعصاب آرام

اعصاب و روان آرام، تاثیر بسزایی در روزمرگی های فرد دارد، تا جایی که اگر به آن مسلط نباشد می تواند خستگی ذهنی را هر روز بیشتر از روز پیش کند. در این قسمت راه های مناسب برای رسیدن به آرامش بیشتر را با هم بررسی می کنیم:

تنفس شکمی

اولین و مهم ترین چیز که می تواند برای مغز مفید باش، میزان اکسیژن ورودی است. درست نفس کشیدن می تواند این خلا را برای ما پرکند و همین امر باعث بالا رفتن تمرکز و آرامش خواهد شد. برای کشیدن نفس شکمی و یا همان نفس عمیق بهتر است دراز بکشید و یا بنشینید و دستتان را روی شکم بگذارید، به گونه ای نفس بکشید که در حین کشیدن هوا به داخل، دستتان روی شکم تکان بخورد نه روی سینه. به مدت 4 ثانیه نفس خود را نگه دارید و بعد از آن نفس را به آرامی بیرون دهید.

برای شمردن ثانیه از 1004 شروع به شمردن کنید تا 1001، مهم ترین قسمت در کشیدن نفس عمیق درست شمردن و درست نگه داشتن نفس است.

آرامش اعصاب

مدیتیشن هدفمند

مدیتیشن یکی از موثرترین تکنیک ها به منظور کاهش استرس و افزایش تمرکز شناخته شده است. از این رو بهتر است به طور منظم در روز ساعاتی را به انجام مدیتیشن اختصاص دهید. انجام مدیتیشن نه تنها برای داشتن اعصاب آرام کمک بزرگی به انسان می کند بلکه باعث کاهش درگیری بیماری قلبی عروقی و دیگر بیماری های عصبی می شود.

تکنیک جاکوبسن برای داشتن اعصاب آرام

در این تکنیک لازم است دراز بکشید و نوبت به نوبت عضلات خود را ابتدا منقبض کنید و همان عضله را شل کنید. به منظور نتیجه گیری بهتر از این تکنیک باید تمرکزتان روی عضلاتی باشد که منقبض و شل می کنید.

آگاهانه پیاده روی کنید

پیاده روی یک حرکت جسمانی است که باعث کاهش استرس و می شود ولی اگر به افکار خود ادامه دهید این فعالیت می تواند استرس شما را بیشتر کند. از این رو برای جلوگیری از افکار مخرب، باید به محیط اطراف مثل درختان، ماشین، جاده افراد پیاده و … هر چیز که مشاهده می کنید، توجه داشته باشید. در این صورت به شکل کاملا آگاهانه ذهن خود را کنترل کرده اید و در پایان پیاده روی می توانید نتیجه آن را مشاهده کنید.

مطلب پیشنهادی:  این 5 تکنیک عزت نفس زندگی شما را زیر و رو می‌کند!

قبل از هر چیز حقیقت را بپذیرید

به یاد داشته باشید که زندگی، خوشی مداوم نیست. بنابراین نمی توانید توقع داشته باشید که هیچ اتفاق بدی را در طی روز و یا زندگی مشاهده نکنید. اگر این واقعیت را بپذیرید می توانید با راه های درست از پس آن برآیید.

با پذیرش اتفاقات بدی که امکان دارد برای شما بیوفتد، بعد از رخداد آن دیگر دچار احساسات بد و شدید نخواهید شد.

آرامش و اعصاب آرام

برنامه ریزی برای حال بد

همان طور که در بالا بیان شد، شما باید برای روزهای بد خود هم برنامه داشته باشید. اتفاقات بد در طول روز برای هر یک از ما امکان پذیر است، حال که حقیقت وجود غم و اتفاقات بد را پذیرفتیم لازم است برای این حال بد برنامه داشته باشیم.

هر آنچه حال شما را خوب می کند در برنامه قرار دهید. در این صورت خندیدن در داشتن حس خوب بسیار تاثیرگذار است، می توانید از دیدن فیلم های کمدی شروع کنید تا حال و هوای خود را تغییر دهید.

طبیعت بسیار تاثیر گذار است

اگر بتوانید در طور روز به مدت 5 دقیقه به طبیعت خیره شوید و تنها به خودتان و طبیعت فکر کنید، کاملا انرژی از دست رفته خود را باز می گردانید و کمک آرامش بیشتری پیدا می کنید. با توجه به راه ها و تکنیک های موثری که در این مقاله برای داشتن اعصاب آرام بررسی کردیم، امید است بتوانید با به کارگیری آن ها استرس و اضطراب خود را کاهش دهید. تکنیک ها و راه های متنوع برای افراد مختلف به گونه ای متفاوت عمل می کند اگر شما تکنیک دیگری میشناسید که می تواند برای آرامش اعصاب و روان موثر باشد با ما در میان بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: شخصیت اطرافیان را بهتر بشناس

تعداد کلمات مطلب: 753

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در روانشناسی

همچنین بخوانید

چرا حسادت می‌کنیم؟

حسادت یک احساس طبیعی است که همه ما در لحظاتی از زندگی آن را تجربه می‌کنیم. اما مهم این است…