خواص هسته انبه برای درمان 5 بیماری خطرناک + ویدیو

2
3
زمان مطالعه: 3 دقیقه
آیا میدانستید هسته انبه، مزایای بسیاری را برای سلامت بدنی به همراه دارد.

خواص هسته انبه در واقع خواص و ویژگی‌های دانه انبه است که چون اغلب به‌صورت مستقیم و جدا مورد مصرف قرار نمی‌گیرد، برای همین مردم آگاهی زیادی نسبت به آن ندارند. مجله دلتا در این مقاله سعی کرده که شما را باخاصیت این دانه جادویی و ویژگی‌های منحصر به فردش آشنا کند.

خواص هسته انبه

انبه دارای تنها یک هسته یا دانه است که با پوسته‌ای سخت در میان آن قرار گرفته و معمولا در هنگام خوردن انبه جدا و دور انداخته می‌شود. با این وجود اگر بدانید که این دانه با آن پوسته سخت و غیر قابل نفوذش چه خاصیت‌هایی دارد، از دورانداختن آن پرهیز می‌کنید.

  • از بین بردن بیماری‌های گوارشی

پروتئین، کربوهیدرات و فیبر از جمله مواد مغذی داخل هسته انبه هستند. وجود فیبر در رژیم غذایی می‌تواند در بهبود هضم، کاهش مشکلات گوارشی و افزایش احساس سیری موثر باشد، به همین دلیل این دانه می‌تواند بیماری‌های مختلف گوارشی را از بین ببرد.

  • مبارزه با سلول‌های سرطانی

هسته انبه حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مانند فلاونوئیدها و پلی‌فنول‌ها است. این ترکیبات می‌توانند در مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو در بدن و جلوگیری از آنها نقش موثری داشته باشند. آسیب‌های اکسیداتیو باعث ایجاد سلول‌های سرطانی می‌شود.

  • تاثیرات ضدالتهابی از جمله خواص هسته انبه

برخی مطالعات نشان داده‌اند که ترکیبات موجود در هسته انبه می‌توانند تاثیرات ضدالتهابی داشته باشند و در کنترل التهاب‌های مزمن موثر باشند.

دانه انبه با سلول های سرطانی مبارزه می کند

  • درمان آسم از دیگر خواص هسته انبه

اختلالات تنفسی مانند تنگی نفس و بیماری آسم از جمله دیگر خواص درمانی هسته انبه هستند که به ‌سلامت جسمانی شما کمک می‌کنند.

  • عملکرد صحیح عضلات

هسته انبه حاوی مواد معدنی مانند منیزیم و پتاسیم است که در عملکرد صحیح عضلات نقش دارند.

  • استفاده در صنایع مختلف

روغن هسته انبه به علت نقش موثری که در جلوگیری از پیری دارد، در محصولات آرایشی بهداشتی بسیار استفاده می‌شود.

مطلب پیشنهادی:  حقایق عجیب درباره ناپدید شدن ماه

طریقه مصرف هسته انبه

بهترین راه برای مصرف هسته انبه استفاده از آن به شکل پودر است. پوسته سخت دانه انبه را بشکنید، آن را خشک کنید و سپس پودر کنید. پودر به‌ دست‌آمده را می‌توانید حتی به‌عنوان طعم‌دهنده در غذاهای مختلفی نیز مصرف کنید.

یکی دیگر از اشکال استفاده از دانه انبه، روغن آن است. می‌توانید روغن این دانه را استخراج کنید و از آن برای پوست و موهای خود استفاده کنید. طریقه مصرف هسته انبه برای سرفه این‌گونه است که مقدار بسیار کمی از پودر آن را در دهان خود بگذارید و بعد با کمی آب میل کنید تا سرفه‌های شما را تسکین دهد.

درمان سرفه خشک با هسته انبه

چگونه تلخی هسته انبه را بگیریم؟

هسته انبه مانند هسته بسیاری از میوه‌ها تلخ است. با پودر کردن آن اندکی از تلخی‌اش گرفته می‌شود، اما ممکن است طعم آن بازهم برای خیلی‌ها قابل تحمل نباشد. بهترین راه این است که پودر هسته انبه را با بیسکویت پودر شده مخلوط کنید تا ترکیبی قابل تحمل تر و شاید اندکی خوشمزه‌تر به دست بیاید.

سخن آخر

یکی از نکاتی که درباره مصرف و خواص هسته انبه باید بدانید این است که مصرف مقادیر زیاد هسته انبه خام به دلیل وجود ترکیبات خاصی از جمله گلیکوزیدهای سیانوژنیک که می‌توانند در هنگام مصرف سیانید آزاد شوند، ممکن است مضر و خطرناک باشد. اگر علاقه‌مند به استفاده از آن هستید بهتر است با یک متخصص تغذیه یا پزشک طب سنتی راهنمایی و مشاوره بگیرید.

تعداد کلمات مطلب: 540

اپلیکیشن مجله دلتا

2 دیدگاه

  1. ایلیا نوش آریا

    6 شهریور 1402 در 12:19 ب.ظ

    بسیار جالب و مفید بود، مخصوصا ویدئویی که گذاشتین

    پاسخ

    • نگین آشناگر

      8 شهریور 1402 در 4:59 ب.ظ

      ممنون از شما دوست عزیز که با ما همراه باشید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در سلامتی

همچنین بخوانید

اگر این ویژگی‌های را دارید، شما افسرده هستید

افسردگی با ویژگی‌ها و علائمی همراه است که اگر آن‌ها را تجربه می‌کنید، ممکن است نشانه‌ای از…