2 روش کاربردی برای خشک کردن توت سفید در خانه

0
1
زمان مطالعه: 3 دقیقه
اگر به خوردن توت خشک علاقه دارید و باخواص بی‌شمار آن آشنا هستید، خودتان در خانه توت خشک درست کنید و از آن لذت ببرید.
خشک کردن توت

توت خشک یکی از خوراکی‌هایی است که دیدن آن ما را به یاد دوران کودکی و مهربانی مادربزرگ‌هایمان می‌اندازد؛ خواص توت سفید برای بدن به قدری زیاد است که از زمان‌های قدیم تا کنون نیز جزو یک میان وعده‌های مفید به شمار می‌آمده؛ با توجه به اینکه قیمت توت خشک بالا است، خرید آن شاید برای استفاده روزانه به صرفه نباشد؛ به همین منظور در این مطلب از دلتامگ قصد داریم راحت‌ترین روش خشک کردن توت را به شما آموزش دهیم تا با استفاده از آن، بتوانید در خانه کلی توت سفید خشک کنید و از آن لذت ببرید.

خشک کردن توت سفید در خانه

برای حفظ مواد مغذی درون توت، طرز خشک کردن توت سفید بسیار مهم است. روش‌ خشک کردن توت سفید مختلف است و افراد با توجه به شرایط خود یکی از آن‌ها را انتخاب می‌کنند؛ اما در ادامه می‌خواهیم روشی را به شما معرفی کنیم که دردسر زیادی ندارد و کیفیت و رنگ توت نیز حفظ می‌شود.

خشک کردن توت در خانه

خشک کردن توت سفید در آفتاب

برای این روش خشک کردن توت به توت‌های رسیده و نرم نیاز دارید، اگر آن‌ها را از درخت‌های باغ یا حیاط خود چیده‌اید، سعی کنید آن‌ها را نشویید و فقط برگ‌های اضافه را از آن جدا کنید؛ اینگونه طعم توت حفظ خواهد شد. یکی از قدیمی‌ترین روش‌های خشک کردن توت، قرار دادن آن‌ها در آفتاب است. لازم به ذکر استن که توت‌ها باید در هوایی باشند که شرجی نباشد. در غیر این صورت ممکن است فرآیند خشک شدن توت طولانی‌تر شود.

برای استفاده از این روش نیاز به یک میز داریم تا توت‌ها از سطح زمین فاصله داشته باشند، سپس یک پارچه تمیز و نخی را روی سطح مورد نظر پهن کنید؛ توجه داشته باشید که آفتاب به خوبی به پارچه بتابد. در نهایت توت‌ها را روی سطح پارچه پهن کنید؛ توجه داشته باشید که توت‌ها باید به گونه‌ای پهن شوند که روی یکدیگر تلنبار نشوند.

بعد از پهن کردن توت‌ها روی آن را با یک لایه تور بپوشانید تا حشرات موزی روی آن ننشیند. در این مرحله اجازه دهید توت‌ها برای 2 الی 4 روز در معرض آفتاب بمانند و بعد از آنکه نیمه خشک شدند آن‌ها را به سایه منتقل کرده تا کاملا خشک شوند.

مطلب پیشنهادی:  طرز تهیه جوجه کباب عسلی بدون نیاز به منقل

خشک کردن توت سفید در آفتاب

خشك كردن توت سفيد در مایکروفر

در صورتی که در آپارتمان زندگی می‌کنید یا اینکه شرایط خانه  شما به گونه‌ای است که به خوبی آفتاب به آن نمی‌تابد؛ جای نگرانی نیست می‌توانید با استفاده از مایکروفر که در بسیاری از خانه‌ها وجود دارد، کلی توت خشک درست کنید. برای استفاده از این روش کافی سینی فر را با استفاده از کاغذ روغنی بپوشانید، تا توت‌ها بعد از خشک شدن به کف سینی نچسبند.

سپس توت‌ها را با فاصله روی سینی ریخته و فر را با دمای ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتی‌گراد روش کنید. سینی را در فر قرار داده و هر نیم ساعت سینی را بچرخانید تا تمام توت ها به طور یکنواخت خشک شوند. در نهایت نیز توت‌های خشک شده را درون ظرف مناسب ریخته و درب آن را برای مدت دو الی سه روز باز بگذارید تا رطوبت آن به طور کامل از بین برود.

خواص توت سفید

خواص توت خشک برای بدن

توت سفید به دلیل دارا بودن مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان‌ها مانند ویتامین C و ویتامین A می‌توانند تا حد زیادی سیستم ایمنی بدن را تقویت و از پیری زودرس جلوگیری می‌کند. همچنین فیبر بالای آن قلب و عروق را تقویت کرده و کلسترول خون را کاهش می‌دهد؛ بنابراین اگر به عارضه قلبی دچار هستید مصرف توت خشک را فراموش نکنید.

توت سفید با وجود شیرینی زیاد، اما تا حد قابل توجهی در کنترل قند خون نقش دارد؛ به همین دلیل است که به افراد دیابتی توصیه می‌شود که به جای قند، توت مصرف کنند. در نهایت توت سفید به تقویت کلیه‌ها کمک کرده و کبد را پاکسازی می‌کند.

پیشنهاد مطالعه: ساده‌ترین روش خشک كردن انجير در خانه + ویدئو

تعداد کلمات مطلب: 631

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

مربای فلفل خوشمزه و متفاوت

مربای فلفل یکی از مرباهای خاص و متفاوت است که ترکیبی جذاب از طعم‌های شیرین و تند را ارائه …