امروز در مجله دلتا قصد داریم دستور خوشمزهترین و آسانترین و بیدردسرترین سوپ جو را برای شما آموزش دهیم که هم برای یک شام سبک خوب است و هم برای پیشغذای مهمانیها مناسب به شمار میرود. در ضمن سلامت شما را در هر شرایطی حفظ میکند. با ما همراه باشید تا دستور پخت این سوپ جو پرک ساده و خوشمزه را با هم بخوانیم. دستور خوشمزه طرز تهیه سوپ مرغ را نیز از دست ندهید.
مواد لازم
- ۵۰ گرم جو پرک
- یک عدد هویج
- یک قاشق غذاخوری رب گوجه
- یک عدد پیاز
- ۵۰ گرم مرغ
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- یک قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- چهار پیمانه آب
طرز تهیه
۱. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل روغن زیتون با حرارت ملایم کمی تفت بدید و بعد رب را اضافه کنید.
۲. هویج را نگینی خرد و با مرغ و جو پرک به قابلمه اضافه نمایید.
۳. نمک و فلفل را هم در همین مرحله اضافه کنید.
۴. حالا آب را داخل قابلمه بریزید. مقدار آب باید تا اندازهای باشد که دو بند انگشت بالاتر از سطح مواد سوپ را بپوشاند. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید حداقل یک ساعت آرام بپزد تا جا بیفتد.
۶. در نهایت سوپ را داخل ظرف بکشید و با جعفری تازه و خرد شده یا کمی زرشک تزئین کنید.
خواص جو پرک
جو دو سر پرک مملو از آنتیاکسیدان است که برای حفظ سلامتی بدن بسیار مفید هستند. آنتیاکسیدانها برای هر رژیم غذایی سالمی ضروری به نظر میرسند. آنها از بدن در برابر مولکولهای مضری به نام رادیکالهای آزاد محافظت میکنند. این آنتیاکسیدانها حاوی ویتامینها و مواد معدنی بسیاری هستند (مانند ویتامین E و C و سلنیوم معدنی).