رپورتاژ آگهی

4 مورد از بهترین دسرها برای عصرهای پاییزی

5
0
زمان مطالعه: 4 دقیقه
دسرها در فصل پاییز بهترین خوراکی‌ها در کنار نوشیدنی‌های گرم همانند چای، شکلات داغ، شیر هستند.

همچنین برخی از دسرهای پاییزی معمولا گرم هستند و در ترکیبات برخی از آن‌ها از میوه‌های پاییزی مثل انار، پرتقال، نارنگی و غیره استفاده می‌شود. در ادامه چند مورد از بهترین دسرها برای عصرهای پاییزی را به‌همراه روش تهیه آن‌ها معرفی می‌کنیم.

چیزکیک انار

دسرهای پاییزی چیزکیک انار

چیزکیک انار یکی از دسرهای پاییزی پرطرفدار است. این دسر را می‌توانید از شیرینی فروشی با قیمت مناسب خرید کنید. فروشگاه‌های شیرینی‌فروشی اینترنتی متعددی برای فروش انواع شیرینی ساده، تر و خشک وجود دارند. شما می‌توانید آن‌ها را از طریق سفارش آنلاین تهیه کنید. خرید آنلاین شیرینی مزایای زیادی دارد که مهم‌ترین مزایا صرفه‌جویی در وقت و هزینه است. همچنین، اگر می‌خواهید چیز کیک انار را به‌صورت خانگی تهیه کنید در ادامه طرز تهیه آن را برای شما شرح می‌دهیم. مواد لازم برای تهیه چیزکیک انار عبارت‌اند از:

  • انار دانه‌شده به‌میزان دلخواه
  • یک چهارم پیمانه آب انار
  • 300 گرم پودر بیسکویت
  • 150 گرم شکر
  • یک‌ونیم پیمانه شیر پرچرب
  • 200 گرم خامه
  • 50 گرم ژلاتین آب شده

کره را آب کنید. سپس پودر بیسکویت، مقداری از شیر و کره را با یکدیگر به‌خوبی مخلوط کنید. وقتی تکمیل شد آن را در قالب چیزکیک بریزید و حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید. باقی‌مانده شیر، شکر و خامه و ژلاتین را با یکدیگر ترکیب کنید و تا وقتی که مواد یک‌دست شوند آن را هم بزنید.

زمانی که شیر، شکر، خامه و ژلاتین را به‌خوبی ترکیب کردید آب انار را به آن اضافه کنید. سپس قالب چیزکیک را از یخچال بیرون بیاورید و این مواد را به بیسکویت آماده شده اضافه کنید و دوباره در یخچال بگذارید. بعد از دوساعت آن را از یخچال بیرون بیاورید و به قطعات دلخواه برش بزنید و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید.

فاندانت شكلات

فاندانت شكلات که دستور پخت آن در اینجا آمده است، یکی از دسرهای خوشمزه و گرم است و می‌تواند دسر مناسبی در فصل پاییز باشد. درست کردن فاندانت شكلات آسان و مقرون‌به‌صرفه است و برای دورهمی‌ها می‌تواند یکی از بهترین دسرها باشد. مواد لازم برای تهیه این دسر عبارت‌اند از:

  • 2 عدد تخم‌مرغ و 2 عدد زرده تخم‌مرغ
  • 100 گرم شکلات تخته‌ای (تلخ یا شیرین)
  • 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • دو سوم پیمانه آرد
  • دو سوم پیمانه شکر
  • 100 گرم کره

شکلات و کره را با یکدیگر بر روی حرارت بگذارید تا کاملا آب شوند و سپس پودر کاکائو را به آن اضافه کنید. آرد را الک کنید تا یک‌دست و نرم شود. سپس تمام تخم‌مرغ‌ها را به‌همراه شکر با استفاده از همزن دستی یا برقی به‌خوبی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. پس از ترکیب شدن شکر و تخم‌مرغ، شکلات آب شده را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
همچنین آرد را مرحله به مرحله به مواد ترکیب شده اضافه کنید و مخلوط کردن را ادامه دهید تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. قالب مورد نظر را هم چرب کنید. مواد آماده شده را درون قالب ریخته و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید تا پخته شود. پس از 12 دقیقه فاندانت شكلات را از فر خارج کرده و سریع از قالب دربیاورید و به‌همراه نوشیدنی دلخواه‌تان میل کنید.

مطلب پیشنهادی:  گزارش هشتمین سال فعالیت فروشگاه تخصصی آرایشی و بهداشتی خانومی

دسر شیر کدو حلوایی

کدو حلوایی سرشار از ویتامین‌های A، ویتامین B، مواد معدنی و مواد مفید دیگر است و مزایایی نظیر کمک کردن به کاهش وزن دارد. در ادامه دسر شیر کدو حلوایی را که یک دسر بسیار خوش‌طعم و مناسب برای این فصل است را توضیح می‌دهیم. مواد لازم برای تهیه دسر شیر کدو حلوایی عبارت‌اند از:

  • یک‌چهارم فنجان کدوحلوایی
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • یک‌هشتم قاشق چای‌خوری نمک
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • یک و یک‌دوم فنجان شیر
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل

استفاده از مواد لازم برای تزیین کردن روی دسر کدوحلوایی، اختیاری است. برای تزیین دسر می‌توانید از مواد زیر استفاده کنید:

  • پودر نارگیل
  • فندق خرد شده

ابتدا پوست کدوحلوایی و تخمه‌های آن را جدا کنید. سپس آن را به‌همراه آب بر روی شعله بگذارید تا به‌خوبی پخته و نرم شود. پس از آن‌که کدوحلوایی کاملا پخته و آماده شد آن را با استفاده از دستگاه غذاساز پوره کنید. در مرحله بعدی شیر را بر روی حرارت متوسط قرار دهید و تخم‌مرغ، وانیل و شکر را به شیر اضافه کنید و تا وقتی که مواد یک‌دست شوند به هم زدن ادامه دهید.

در مرحله آخر، کدوحلوایی پوره شده را به ترکیب آماده شده که هنوز گرم هستند، اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد کاملا یک‌دست شوند. دراین مرحله، شیر کدوحلوایی شما آماده است و می‌توانید آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و سپس گرم میل کنید.

دسر پسته

دسرهای پاییزی دسر پسته

پسته به‌ویژه پسته تازه یکی از انواع مغزهای پرخاصیت است و گزینه مناسبی برای مواد اولیه دسرها به‌شمار می‌رود. برای خرید پسته درجه یک مثل پسته تواضع، اکبری و رفسنجان ممکن است قیمت آن به‌صورت کیلویی گران شود، بنابراین می‌توانید آن را به‌میزان دلخواه تهیه کنید. مواد لازم برای تهیه دسر پسته عبارت‌اند از:

  • 1 پیمانه پسته خام خردشده
  • 1 قاشق چای‌خوری مغز هل
  • 1 پیمانه شکر
  • 2 پیمانه شیر
  • 2 پیمانه آب
  • 2 قاشق غذاخوری گلاب
  • نصف پیمانه نشاسته

شیر، آب، نشاسته و شکر را با یکدیگر بر روی حرارت ترکیب کنید و تا زمانی که یک‌دست شود هم بزنید. بعد از آن‌که ترکیبات سفت شدند گلاب و مغز هل را به آن اضافه کنید و در ظرف موردنظرتان بریزید. سپس با پسته خرد شده و یا اگر دوست داشتید با خامه روی آن را تزیین کنید.

در روزهای کوتاه و سرد پاییزی، انواع دسرهای خوشمزه می‌توانند احساس بهتری به شما بدهند. اغلب دسرهای مناسب برای فصل پاییز گرم و با استفاده از میوه‌های فصل پاییز تهیه می‌شوند. چند مورد از بهترین دسرها برای عصرهای پاییزی شامل فاندانت شکلات، شیر کدوحلوایی، چیز کیک انار و غیره هستند.

تعداد کلمات مطلب: 928

اپلیکیشن مجله دلتا

5 دیدگاه

  1. ناشناس

    12 دی 1401 در 7:16 ب.ظ

  2. ناشناس

    13 دی 1401 در 1:04 ق.ظ

  3. ناشناس

    13 دی 1401 در 8:13 ق.ظ

  4. ناشناس

    13 دی 1401 در 10:04 ق.ظ

  5. ناشناس

    13 دی 1401 در 4:47 ب.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در رپورتاژ آگهی

همچنین بخوانید

فعالیت های هنری و موسیقی ماکان آریا پارسا

او همچنین در اواخر سال 1401 به خوانندگی روی آورد و در مدت زمان کوتاهی توانست بیش از 20 قطع…