تهیه حلوا شیر به روش مجلسی با طعم بی‌نظیر

11
7
زمان مطالعه: 3 دقیقه
این حلوا را می‌توانید با آرد سفید مخصوص شیرینی‌پزی یا آرد گندم درست کنید، تفاوت این دو آرد برای تهیه این حلوا، در رنگ آن است یعنی با آرد گندم کمی رنگ حلوا تیره‌تر می‌شود.
حلوا شیر

حلوا شیر یکی از حلوا‌های بسیار لطیف و نرم است که بافت فوق‌العاده‌ای دارد و به اصطلاح در دهان آب‌ می‌شود. شما‌ می‌توانید این حلوای خوشمزه و کشدار را با طعم زعفرانی تهیه و داخل قیف بریزید و به راحتی ماسوره بزنید.‌ می‌توانید برای سرو این حلوا از کپسول‌های مخصوص حلوا یا قیف‌های بستنی یا تارت مخصوص استفاده کنید. همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه حلوا شیر

  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • شیر ۲ پیمانه
  • گلاب ۱/۲ پبمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • روغن ۱/۲ پیمانه ( روغن جامد و مایع)

طرز تهیه حلوا شیر

مرحله اول

برای تهیه شربت این حلوا باید شیر را به همراه شکر و زعفران و گلاب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کمی رنگ زعفران باز شود. سپس صبر کنید تا دانه‌های شکر حل شود، نیازی نیست شربت بجوشد، در حدی که ذوب شود کافی است. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. زیاد غلیظ شدن شربت باعث خشک شدن حلوا‌ می‌شود.

مرحله دوم

آرد را الک کنید و ۳۰ الی ۴۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. دقت کنید حرارت باید خیلی کم باشد تا رنگ آرد تغییر نکند و باید مداوم هم بزنید (یک درجه تغییر رنگ آرد طبیعی است) بعد از تفت خوردن آرد را از تابه خارج و الک کنید و مجدد داخل تابه بازگردانید.

مرحله سوم

روغن را اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید. حتما باید از مخلوط روغن جامد و مایع استفاده کنید. در این مرحله شربت را کنار دست خود قرار دهید و آرام‌آرام به حلوا اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد.

مرحله چهارم

دو طرف تابه را در دست بگیرید و حلوا را گهواره کنید و به سمت چپ و راست بچرخانید. حلوا شیر شما آماده شده است. نصف آن را داخل دیس پهن کنید و نصف دیگر را داخل قیف بریزید و با ماسوره روی حلوا طرح بزنید و با پرک بادام و پسته تزیین نمایید.

نکات کلیدی در تهیه حلوا شیر

نکات کلیدی در تهیه حلوا شیر

  • آرد سفید برای تهیه این حلوا بهتر است ولی‌ می‌توانید از آرد گندم نیز استفاده کنید.
  • هر چقدر بیشتر زعفران اضافه کنید رنگ حلوا زردتر‌ می‌شود.

نکات مهم برای تهیه حلوای شیر

تعداد کلمات مطلب: 754

اپلیکیشن مجله دلتا

11 دیدگاه

  1. ناشناس

    13 مرداد 1401 در 3:18 ب.ظ

    عالی

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      15 مرداد 1401 در 9:04 ق.ظ

      ممنون از شما🌹

      پاسخ

  2. ناشناس

    13 مرداد 1401 در 4:30 ب.ظ

  3. ناشناس

    14 مرداد 1401 در 7:04 ق.ظ

  4. ناشناس

    14 مرداد 1401 در 11:33 ق.ظ

  5. ناشناس

    18 مرداد 1401 در 5:25 ب.ظ

  6. ناشناس

    21 مرداد 1401 در 1:18 ب.ظ

  7. ناشناس

    26 مرداد 1401 در 9:07 ق.ظ

    عالی دستون درد نکنه

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      26 مرداد 1401 در 9:20 ق.ظ

      درود بر شما دوست عزیز و ممنون بابت حضورتون🌹

      پاسخ

  8. ناشناس

    10 مهر 1401 در 6:19 ب.ظ

    خیلی حلوای لطیف و خوشمزه ای هست، حتما امتحان کنید

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      11 مهر 1401 در 9:24 ق.ظ

      ممنونم که نظرتون رو برای ما نوشتید 🌹

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

مربای فلفل خوشمزه و متفاوت

مربای فلفل یکی از مرباهای خاص و متفاوت است که ترکیبی جذاب از طعم‌های شیرین و تند را ارائه …