بهترین مدل‌های کمد دیواری برای منزل شما

6
4
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کمد دیواری جدید در طرح‌هایی زیبا و جذاب هر روزه وارد بازار مصرف می‌شود و همین تنوع و رنگارنگی توانسته دنیایی بزرگ از این کمدهای زیبا را شکل دهد.
کمد دیواری

با توجه به خانه‌های مدرن امروزی نمی‌توان از کمدهایی زشت و قدیمی استفاده کرد بلکه کمد دیواری جدید و به‌روز اولین انتخاب هر صاحبخانه با سلیقه‌ای است. با توجه به تمامی این شرایط تصمیم گرفتیم در این مطلب از دلتامگ به معرفی ایده‌ های جذاب برای کمد دیواری بپردازیم.

ایده‌ های جذاب برای کمد دیواری

امروزه تنوع طرح‌ها آن‌چنان زیاد شده که می‌توان برای یک خانه مدرن یا خانه کلاسیک ابتدا صدها مدل کمد دیواری بزرگ و کوچک در نظر گرفت. سپس یکی را برگزید.

انواع کمد دیواری‌ها

به‌طور کلی کمد دیواری‌ها در سه دسته قرار می‌گیرند.

  1. کمد دیواری ریلی
  2. کمد دیواری کلاسیک
  3. کمد دیواری کشویی

کمد دیواری کلاسیک

این نوع کمد دیواری، همان‌هایی هستند که در خانه‌های قدیمی وجود دارند. ارتفاع بلندی دارند و معمولا یک دیوار اتاق را به خود اختصاص داده‌اند. درب این کمدها رو به بیرون باز می‌شود و بایستی حتما فاصله‌ای به اندازه عرض درب جلوی آن خالی باشد که به راحتی بتوان درب را باز و بسته کرد.

ایده‌ های جذاب برای کمد دیواری

کمد دیواری ریلی از ایده‌ های جذاب برای کمد دیواری

این نوع کمد دیواری‌ها نسل جدیدی از کمدهای قدیمی هستند. درب این کمدها به‌صورت ریلی حرکت می‌کند (حرکت به چپ و راست) که این ویژگی سبب می‌شود فضای کمتری برای نصب آن اشغال شود.

ایده‌ های جذاب برای کمد دیواری

کمد دیواری کشویی

همان‌طور که از نامشان پیداست این کمدها شامل چند کشو هستند و رو به بیرون باز می‌شوند. این نوع در اغلب موارد به‌صورت ترکیبی در کنار انواع دیگر قرار می‌گیرد. مثلا تصورکنید چند کشو در طراحی کمد دیواری کلاسیک یا ریلی اضافه شود. کشوها معمولا نقش همان کشوهای دراورهای قدیمی را ایفا می‌کنند.

مطلب پیشنهادی:  جدیدترین طرح‌های دیزاین ناخن

کمد دیواری کشویی

انواع کمد دیواری از لحاظ جنس

  1. کمد دیواری چوبی و ام‌دی‌اف
  2. کمد دیواری پی‌وی سی
  3. کمد دیواری های‌گلاس

کمد دیواری چوبی و ام‌دی‌اف

درست است که کمدهای اولیه از چوب ساخته می‌شدند اما کمد دیواری‌هایی که امروزه در دکوراسیون خانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند ام‌دی‌اف هستند. این کمدها مقاومت بالایی دارند و به راحتی قابل تمیز کردن هستند. ام‌دی‌اف به آسانی با وسایل خانه هماهنگ می‌شود. برای نصب کمدهای دیواری حتما از جنس ام‌دی‌اف مرغوب استفاده کنید.

کمد دیواری چوبی و ام‌دی‌اف

کمد دیواری پی‌وی‌سی از ایده‌ های جذاب برای کمد دیواری

بدنه این کمدهای دیواری نیز از جنس ام‌دی‌اف است. روی آن را با یک روکش پی‌وی‌سی پوشانده‌اند و به این ترتیب دارای خاصیت ضدآبی شده است. این نوع کمدهای دیواری تنوع زیادی دارند و برای مشکل‌پسند‌ها بسیار مناسب هستند. فقط فراموش نکنید که این مدل گران‌تر از سایر مدل‌ها است و برای کسانی که هزینه تمام شده اهمیت بالایی دارد و بودجه مشخصی دارند شاید انتخاب مناسبی نباشد.

کمد دیواری پی‌وی‌سی

کمد دیواری های‌گلاس

این کمدهای دیواری هم بدنه‌ای از جنس ام‌دی‌اف دارند که با روکش‌های براق گلاس که خیلی در صنعت کابینت‌سازی رایج است، پوشانده شده‌اند. اگر چه زیبایی منحصربه‌فردی دارند و ظاهر خانه را عوض می‌کنند. مشکل بزرگ این کمدها خش‌پذیری آن‌ها و ضدآب نبودن آن‌ها است که باعث می‌شود خیلی‌ها قید این مدل را بزنند.

کمد دیواری های‌گلاس

 

تعداد کلمات مطلب: 475

اپلیکیشن مجله دلتا

6 دیدگاه

  1. ناشناس

    7 تیر 1401 در 12:48 ب.ظ

  2. ناشناس

    7 تیر 1401 در 5:22 ب.ظ

  3. ناشناس

    8 تیر 1401 در 1:46 ق.ظ

  4. ناشناس

    8 تیر 1401 در 6:01 ب.ظ

    عالی

    پاسخ

    • الهام الهامی

      9 تیر 1401 در 8:44 ق.ظ

      سپاس از همراهی شما کاربر عزیز

      پاسخ

  5. ناشناس

    12 تیر 1401 در 0:59 ق.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در سبک زندگی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…