پاناکوتا وانیلی یکی از انواع دسر پاناکوتا است که تهیه آن بسیار ساده و مناسب مهمانیها است. پاناکوتا، دسر ایتالیایی است که به راحتی و با ترکیب شیر، خامه، ژلاتین و وانیل درست میشود و به دلیل بافت نرمی که دارد، بسیار لذیذ است و بسیاری از افراد طرفدار آن هستند. این دسر خوشمزه را میتوانید برای مهمانیهایتان تهیه کنید. طرز تهیه این دسر خوشمزه را در مجله دلتا به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم تهیه پاناکوتا وانیلی :
- شیر: ۳ لیوان
- شکر: ۶ قاشق غذاخوری
- ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
- خامه: ۲۰۰ گرم
- آب: نصف لیوان
- وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی :
- در ظرفی شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. ظرف را روی شعله ملایم بگذارید تا گرم شود. مراقب باشید شیر نجوشد، چون دسر را خراب میکند.
- خامه را با کمی شیر رقیق کرده و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.
- وقتی شکر به طور کامل در شیر حل شد، خامه را به مواد افزوده و هم بزنید. دقت کنید حرارت خیلی کم باشد تا شیر نجوشد.
- وقتی همه مواد خوب با هم مخلوط شدند، وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. سپس ظرف را از روی شعله بردارید.
- ژلاتین را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) با نصف لیوان آب، روی بخار کتری حل کنید. در صورت تمایل میتوانید به جای آب شیر بریزید.
- ژلاتین را پس از حل شدن، به مواد افزوده و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس مایه را در قالب موردنظر بریزید تا پاناکوتا وانیلی قالبی آماده شود.
- قالب را حدود 4 ساعت در یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد.
در پایان این مدت، پاناکوتا را از قالب بیرون آورده و در ظرف سرو بگذارید. پاناکوتا چون خامه دارد، خیلی راحت از قالب جدا میشود.
پاناکوتا وانیلی را با هر خوراکی و میوهای که دوست دارید، تزیین کنید.
در صورت تمایل میتوانید این دسر را به صورت تک نفره هم سرو کنید.
پاناکوتا وانیلی با ژله توت فرنگی هم گزینه خوبی برای یک دسر مجلسی است. حتی میتوانید روی دسر را با سس توت فرنگی هم تزئین کنید.
نکات طلایی تهیه پاناکوتا وانیلی
- برای جلوگیری از گوله شدن ژلاتین، آن را در آب سرد خیس کرده و به روش بن ماری حل کنید.
- برای اینکه شکل ظاهری دسر قشنگتر باشد، میتوانید از قالبهای سیلیکونی استفاده کنید.
- توجه داشته باشید که شیر و ژلاتین را به آرامی هم بزنید تا حباب تشکیل نشود.
ناشناس
1 بهمن 1398 در 2:02 ب.ظ
توضیحات مختصر و مفید و عالی بود . با تشکر
مریم سوری
2 بهمن 1398 در 8:26 ق.ظ
خواهش میکنم، از اینکه با مجله دلتا همراه هستید سپاسگزارم