به گزارش «مجله ملکی دلتا»، جلالالدین محمد شکریه در این رابطه بیان کرد: دولت میخواهد کار بزرگی در نظام اقتصادی کشور انجام دهد. بهتر است که دولت فراخوانی به اصناف دهند تا آن دسته از واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی و خدمات فنی که مایلند در اجرای این طرح حضور فعال داشته باشند، ثبت نام کرده و ظرفیتهای خود را معرفی کنند.
او در ادامه میگوید: برای ساخت این تعداد مسکن به کالاها و مصالح زیادی نیاز است و برخی از اصناف میتوانند با تولید، توزیع و خدمات فنی این ملزومات را فراهم کنند.
نائب رئیس اول اتاق اصناف ایران گفت: طبیعی است که دولت باید اعتبارسنجی کند و از ظرفیت صنوف استفاده کند. اما شرط استقبال اصناف از این طرح پایبندی دولت به قراردادهای مالی خود با اصناف است.
پیشنهاد اصناف برای ساخت انبوه مسکن
شکریه در ادامه تصریح کرد: روشهایی برای استفاده از ظرفیت صنوف در اجرای این طرح میتوان پیشنهاد داد؛ از جمله استفاده از شرکتهای متمرکز یا شرکت های تخصصی.
وی افزود: یکی از پیشنهادها میتواند این باشد که واحدهای صنفی ثبت نام شده در قالب یک شرکت متمرکز خدمات خود را به دولت ارائه دهند. در این روش، دولت میتواند ساخت هر بلوک را به یک شرکت واگذار کند تا سرعت اجرا بالا برود. در مرحلههای بعد هم میتواند آنها را ارزیابی کند.
نائب رئیس اول اتاق اصناف ایران ادامه داد: پیشنهاد دیگر این است که شرکتهای تخصصی ایجاد شوند و هر صنف تفکیک شده، مجموعهای تشکیل داده و در ادامه کار را بین خودشان تقسیم کنند.
وی تاکید کرد: با بررسی بیشتر میتوان پیشنهادات دیگری هم به دولت ارائه کرد اما آنچه مسلم است این که، با تسهیل ساخت و ساز و با استفاده از ظرفیت اصناف و پرهیز از تجربیات ناموفق گذشته میتوان این مهم را با ضریب مطمئنتری پیش برد.
مطالعه بیشتر: مطلب «در 40 روز دو میلیون مسکن میسازیم» را در مجله ملکی دلتا بخوانید.