انفجار بازار اجاره مسکن پیش از تابستان

۰
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
داوود بیگی‌نژاد، نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک کشور، در گفت‌وگویی با خبرآنلاین اظهار داشت که کاهش انتشار آگهی‌های اجاره در فضای مجازی و پلتفرم‌های خانه‌یابی یکی از دلایل اصلی افزایش مراجعه حضوری مردم به دفاتر مشاور املاک است. وی افزود که قیمت‌های درج‌شده در این آگهی‌ها اغلب بیش از واقعیت بازار بوده و همین مسأله باعث شده تا مالکان و مشاوران، فایل‌های اجاره را کمتر به فضای مجازی بسپارند و مستأجران مستقیماً به بنگاه‌ها مراجعه کنند.
بازار اجاره

این روزها اگر مشاور املاک باشی، حتماً متوجه تغییر رفتار مستأجران و موجران شده‌ای؛ مراجعه حضوری به دفاتر بیشتر شده، فایل‌های مربوط به بازار اجاره در پلتفرم‌های آنلاین کمتر دیده می‌شود و قیمت‌ها هم حالتی بلاتکلیف و ناپایدار دارند. در چنین شرایطی، درک درست از وضعیت بازار و آگاهی از روندهای پیش‌ِرو برای هر مشاور حرفه‌ای ضروری است. در این مطلب از مجله دلتا، صحبت‌های داوود بیگی‌نژاد، نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک کشور را مرور می‌کنیم تا بدانیم در آستانه تابستان ۱۴۰۴، بازار اجاره به کدام سمت می‌رود و چه عواملی روی رفتار طرفین قرارداد اثر گذاشته است.

داوود بیگی‌نژاد، نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک کشور در گفت‌وگو با خبرآنلاین درباره وضعیت بازار اجاره مسکن در روزهای پایانی اردیبهشت‌ماه گفت: «در مقایسه با سال‌های گذشته، میزان تردد مردم به دفاتر مشاور املاک افزایش پیدا کرده است. یکی از دلایل اصلی این موضوع، کاهش انتشار آگهی‌های اجاره از سوی همکاران ما در فضای مجازی و پلتفرم‌های خانه‌یابی است؛ چراکه قیمت‌های درج‌شده در این آگهی‌ها اغلب بیش از واقعیت بازار بود و همین مسأله باعث شد که مالکان و مشاوران، فایل‌های اجاره را کمتر به فضای مجازی بسپارند و در عوض، مستأجران مستقیماً به بنگاه‌ها مراجعه کنند.»

وی در ادامه با اشاره به وضعیت قیمتی بازار اجاره اظهار کرد: «در حال حاضر قیمت‌ها در یک وضعیت تردید و بلاتکلیفی قرار دارند. بسیاری از واحدهایی که برای اجاره عرضه شده‌اند، هنوز مکان‌یابی دقیق قیمتی انجام نداده‌اند و به همین خاطر با قیمت‌های بسیار متفاوتی در بازار مواجه هستیم.»

مطلب پیشنهادی:  ماجرای قراردادهای یکسان املاک چیست؟

بیگی‌نژاد در پاسخ به این سؤال که آیا بازار اجاره مسکن در تابستان ۱۴۰۴ با تورم هم‌راستا خواهد بود یا جلوتر حرکت خواهد کرد، توضیح داد: «با توجه به اینکه میزان قراردادهای فروش در سال ۱۴۰۳ بسیار پایین بوده، طبیعتاً واحدهای زیادی هم وارد بازار اجاره نشده‌اند. این کمبود عرضه می‌تواند در ماه‌های آینده موجب فشار بیشتر بر بازار اجاره شود. باید ببینیم مالکان با چه قیمتی حاضر به اجاره دادن هستند و آیا قراردادها تمدید می‌شود یا مستأجران مجبور به تخلیه خواهند شد.»

وی در پاسخ به پرسشی درباره مناطق دارای بیشترین میزان اجاره‌نشینی گفت: «در حال حاضر متأسفانه منبع آماری دقیق و شفافی درباره تعداد قراردادهای اجاره در مناطق مختلف نداریم. برخلاف گذشته که بانک مرکزی این اطلاعات را منتشر می‌کرد، اکنون نمی‌توان به‌طور دقیق گفت کدام مناطق بیشترین افزایش نرخ یا بیشترین جابه‌جایی مستأجران را داشته‌اند.»

 

تعداد کلمات مطلب: ۳۸۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در خبر و گزارش

همچنین بخوانید

قیمت مسکن در منطقه ۱۰ تهران + جدول

به گزارش مجله دلتا، قیمت مسکن در منطقه ۱۰ تهران (یکی از پرتقاضاترین مناطق) مورد سنجش قرار …