تقویت حافظه بسیار برای ما اهمیت دارد چرا که علاوه بر عملکرد روزانه، سبب پیشگیری از بیماریهای شایعی مانند آلزایمر میشود. حافظه یکی از مهمترین مهارتهای ذهنی انسان است که در یادگیری، بهخاطر سپردن و عملکردهای روزمره نقش حیاتی دارد به ویژه در دنیای امروز که ذهن با حجم زیادی از اطلاعات مواجه است. در ادامه این مقاله از مجله دلتا چند خوراکی و چند راهکار جذاب به شما میگوییم تا همیشه حافظه خوبی داشته باشید.
راهکارهای خوراکی برای تقویت حافظه
مواد غذایی زیادی وجود دارند که برای تقویت حافظه به ما کمک میکنند:
1. کندر
2. مصطکی
مصطکی، صمغ درختی است که خواص مشابه کندر دارد. این ماده نیز در طب سنتی برای تقویت حافظهو مغز به کار میرود. مصطکی علاوه بر اثرات مثبت بر حافظه، به بهبود عملکرد گوارش نیز کمک میکند.
3. ماهیهای چرب
4. گردو و مغزهای خوراکی
5. بلوبری و میوههای توتی
6. آلوئهورا (صبر زرد)
7. جینکو بیلوبا
8. سبزیجات برگ سبز
9. شکلات تلخ
10. چای سبز
11. تخممرغ
12. زردچوبه
13. آووکادو
نکاتی برای تقویت حافظه در طولانیمدت
این کارها را به عنوان کارهای روزانه انجام دهید تا همیشه حافظه خوبی داشته باشید و از بیماریهایی مثل آلزایمر پیشگیری کنید:
1. فعالیت ذهنی و یادگیری مداوم
2. خواب کافی
3. مدیتیشن و کاهش استرس
4. ورزش منظم
5. مدیریت زمان
6. تعاملات اجتماعی را حفظ کنید