یکی از غذاهای پرطرفدار که بسیاری از افراد علاقه زیادی به آن دارند، مرغ زعفرانی با سس مایونز است. به شما قول میدهیم این غذا به یکی از بهترین خوراک شما تبدیل شده که هفتهای یک بار آن را درست میکنید. همراه مجله دلتا باشید.
برای تهیه مرغ زعفرانی با سس مایونز، میتوانید به این روش عمل کنید.
مرغ زعفرانی با سس مایونز
مواد لازم:
- مرغ: چند تکه (مثلاً دو تکه سینه مرغ)
- زعفران: چند نخ
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن زیتون یا روغن مایع
- سس مایونز
- لیمو ترش
- زردچوبه (اختیاری)
طرز تهیه مرغ زعفرانی با سس مایونز
-
آمادهسازی مرغ:
ابتدا مرغ را بشویید و خشک کنید. در یک ظرف مناسب، مرغ را با زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه (اگر استفاده میکنید) مخلوط کنید و به مدت حدود ۲۰۳۰ دقیقه در یخچال مارینه کنید.
-
پخت مرغ:
مرغ را در یک ماهیتابه یا تابه با روغن گرم کنید و آن را بپزید تا از هر دو طرف سرخ شود و بپزد.
-
تهیه سس مایونز:
در یککاسه کوچک، سس مایونز و چند قاشق روغنزیتون را با هم مخلوط کنید.
بهتدریج، چند قاشق روغن لیموترش به سس اضافه کنید تا به طعم موردنظر شما برسد.
-
مرغ زعفرانی با سس مایونز:
وقتی مرغ پخته شد، آن را از ماهیتابه خارج کرده و روی دستمالکاغذی برای جذب اضافه روغن بگذارید.
مرغ را در بشقاب موردنظر خود قرار دهید و سس مایونز را روی آن بریزید.
برای تزیین، میتوانید بازی دستی از لیموترش یا خیارشور بر روی مرغ انجام دهید.
-
پذیرایی:
مرغ زعفرانی با سس مایونز را همراه با سبزیجات تازه، نان یا برنج سرو کنید.
این طرز تهیه بسیار ساده است و از زعفران و سس مایونز برای ایجاد یک طعم خاص و خوشمزه برخوردار است.
نکته مهم برای سس مایونز
میتوانید برای تهیه مرغ زعفرانی با سس از سس مایونز خانگی و یا سس مایونز آماده استفاده کنید.
جایگزین سس مایونز برای تهیه مرغ
برای تهیه مرغ زعفرانی میتوانید بهجای سس مایونز از ماست چکیده یا سس بشامل هم استفاده کرده و به طور کلی اگر سس مایونز دوست ندارید، میتوانید آن را با مخلوطی از ماست چکیده، آبلیمو و شوید خشک جایگزین کنید. این مخلوط بسیار سالمتر است. همچنین مزه بینظیری نیز دارد.
تفاوت بافت مرغ زعفرانی با سس مایونز و مرغ با ماست
مرغ زعفرانی که با سس مایونز یا ماست تهیه میشوند از لحاظ بافت و البته پخت مرغ تفاوت دارند.
- مرغ زعفرانی با سس مایونز: بافتی کرمیتر و لطیفتر نسبت به مرغ با ماست دارد. سس مایونز چربی بیشتری نسبت به ماست دارد، که به مرغ بافتی غنیتر میدهد.
- مرغ با ماست: بافتی سبکتر و کمچربتر نسبت به مرغ زعفرانی با سس مایونز دارد و ازآنجاییکه ماست نسبت به سس مایونز چربی کمتری دارد، مرغ با ماست بافتی تُردتر دارد.
بهترین زمان نگهداری مرغ با سس مایونز
مرغ زعفرانی با سس مایونز را میتوانید تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید اما حتماً باقیمانده این غذا را سریع در یخچال بگذارید؛ چون بهخاطرداشتن مایونز سریعتر خراب میشود.