اسنکها یکی از خوشمزهترین فست فودها هستند که طعم و مزه بینظیری دارند. با دلتا همراه باشید تا طرز تهیه اسنک سوخاری را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه اسنک سوخاری
- نان تست ۱ بسته
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۳ عدد
- فلفل دلمه ۱/۲ عدد
- تخم مرغ ۲ عدد
- پودر سوخاری ۱ لیوان
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودرسیر و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه اسنک سوخاری
برای مواد میانی اسنک میتوانید به روش دلخواه خود عمل کنید؛ مثلا از ژامبون یا سیب زمینی یا سوسیس استفاده کنید یا میتوانید گوشت چرخ کرده بریزید که طعم همهپسندی دارد.
مرحله اول
در ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک و شیشهای شود. بعد گوشت چرخ کرده را به همراه ادویهها اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود. در ادامه فلفل دلمه بریزید و تفت دهید تا مواد نرم شود.
مرحله دوم
در ادامه قارچ را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافه آن کشیده شود. در انتها باید پنیر پیتزا را اضافه کنید و در تابه را بگذارید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید تا پنیر ذوب شود. به همین راحتی مواد میانی اسنک تهیه شده است.
مرحله سوم
در ادامه باید دور قهوهای نان تست را با کمک چاقو بگیرید. از مواد میانی داخل آن بگذارید و یک نان تست روی آن قرار دهید. میتوانید به صورت مثلی نان را برش بزنید یا میتوانید به صورت کامل برش زده و سرخ کنید.
فوت و فنهای دستور تهیه اسنک سوخاری
- میتوانید به جای گوشت از مرغ خردشده یا سوسیس و کالباس نیز استفاده کنید.
- با روغن کم آن را سرخ کنید و کمکم روغن بریزید، زیرا نان تست روغن را به خودش جذب میکند. ممکن است اسنک شما خیلی چرب شود.
- حتما باید مواد را به تخم مرغ خوب آغشته کنید تا پودر سوخاری کاملا به آن بچسبد.
- میتوانید از از انواع سسها برای سرو این اسنک استفاده و به دلخواه داخل تابه گریل آن را سرخ کنید.