ساندویچ بمب یکی از انواع ساندویچهای جدید بینالمللی است که کالری بالایی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ بمب خانگی در ادامه همراه باشید.
مواد لازم طرز تهیه ساندویچ بمب خانگی
- نان باگت گرد ۴ عدد
- سس تند به میزان لازم
- سس خردل به میزان لازم
- پنیر گودا ۴ ورق
- کالباس ۲۵۰ گرم
- پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
- سوسیس۲۵۰ گرم
- قارچ ۱۰ عدد
طرز تهیه ساندویچ بمب خانگی
مرحله اول
در ابتدای کار، قارچها را شسته یا پوست میکنیم و به صورت اسلایسی خرد میکنیم، سپس درون یک تابه مناسب میریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت میگذاریم و قارچ را تفت میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله قارچ را به خوبی تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود. سپس پنیر پیتزا را به قارچ اضافه میکنیم و به آرامی تفت میدهیم تا پنیر پیتزا بهطور کامل آب شود.
مرحله سوم
در این مرحله نانهای باگت را باز کرده و قسمت خمیر آنها را خارج میکنیم. در ادامه یک لایه ژامبون، یک لایه قارچ و پنیر پیتزا، یک لایه سوسیس و سس درون نان باگت قرار داده و آن را فشرده میکنیم تا برای لایه بعدی جا باز شود.
مرحله چهارم
حالا مجددا یک لایه ژامبون، یک لایه از قارچ و پنیر آبشده و یک لایه سوسیس را روی هم میچینیم تا نان بهطور کامل پر شود. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا بهطور کامل گرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ بمب خانگی یک ورقه پنیر گودا را روی مواد درون ساندویچ قرار میدهیم. در ادامه هر ساندویچ را درون یک لایه فویل آلومینیومی میپیچیم، سپس ساندویچها را درون سینی فر قرار میدهیم.
مرحله ششم
حالا اجازه میدهیم ساندویچها به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بمانند تا پنیرگودا و پنیر پیتزا بهطورکامل ذوب شوند. سپس ساندویچ را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.