پودر سنجد بخورید! بعد از سیب، سرکه، سماق، سبزی و سیر، حالا نوبت به پودر سنجد رسیده است. پودر سنجد در کنار شیر، عسل و دیگر معجون های خانگی معجزه میکند. بگذارید این طور بگوییم که سنجد فقط خوراکی هفت سین نوروزی نیست! اگر یک مکمل طبیعی و خانگی میخواهید، پودر سنجد را امتحان کنید تا برای همیشه از شر بیماری های مختلف خلاص شوید؛ درباره سنجد و خواص بینظیر آن هر چقدر بگوییم کم است؛ با دلتامگ همراه باشید.
سنجد چیست؟
سنجد یا همان زیتون روسی یک گیاه لیمویی از خانواده Elaeagnacea است. انواع مختلف سنجد، از جمله پودر آن در درمان انواع بیماری ها مثل حالت تهوع، سرفه، آسم، تب، زردی و اسهال استفاده میشود. شاید باورتان نشود اما از گوشت تا میوه و هسته این ماده غذایی خاصیت دارد، با ما همچنان همراه باشید.
ویتامین های پودر سنجد
پودر سنجد حاوی مواد مغذی و ویتامین های فراوان مثل ویتامین k، ویتامین c و آنتی اکسیدان های طبیعی است؛ مخلوط کردن این ماده مغذی در انواع مختلف آبمیوه های خانگی یک بمب انرژی زا برای شما خواهد ساخت؛ باور نمیکنید؟ امتحان کنید.
ناشناس
12 اسفند 1402 در 10:48 ب.ظ
عالی