وجود سیاهی در قسمتهایی از بدن که بیشترین تعرق را دارند بخصوص در افراد چاق بسیار شایع است. این قسمتها علاوه بر سیاهی با بوی بد همراه هیتند که فرد را آزار میدهد و از اعتماد به نفس وی میکاهد. در این مطلب از دلتامگ به موضوع از بین بردن سیاهی و بوی بد زیر بغل میپردازیم.
از بین بردن سیاهی و بوی بد زیر بغل
رفع تیرگی زیر بغل به طور طبیعی
بسیاری از افراد روشهای طبیعی را برای روشن کردن و رفع تیرگی زیر بغل انتخاب میکنند. طرفداران درمانهای طبیعی تعدادی از مواد سفیدکننده طبیعی را پیشنهاد میکنند، از جمله این موارد:
- سیبزمینی. یک عدد سیبزمینی را رنده کرده ، آب سیبزمینی رنده شده را بگیرید و آب آن را به زیر بغل خود بمالید. بعد از ۱۰ دقیقه زیر بغل را با آب خنک بشویید.
- خیار. برشهای ضخیم خیار را روی مناطق تیره زیر بغل خود بمالید، سپس بعد از ۱۰ دقیقه زیر بغل خود را با آب خنک بشویید.
- لیموترش. برشهای ضخیم لیموترش را روی زیر بغل خود بمالید، سپس بعد از ۱۰ دقیقه زیر بغل خود را با آب خنک بشویید، خشک کنید و مرطوب کننده بزنید.
- زردچوبه. در یک کاسه کوچک ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه را با زردچوبه مخلوط کنید تا خمیر یکدست ایجاد شود. خمیر را بهطور یکنواخت روی زیر بغل خود بمالید بعد از ۳۰ دقیقه که روی پوست ماند خمیر را بشویید.
- روغن تخم مرغ. درست قبل از خواب روغن تخم مرغ را روی زیر بغل خود ماساژ دهید. صبح روز بعد زیر بغل را با یک مایع یا صابون شستوشوی متعادل با pH مناسب بشویید.
- روغن نارگیل. چند قطره روغن نارگیل را روی زیر بغل خود ماساژ دهید. بعد از ۱۵ دقیقه زیر بغل را با آب ولرم و صابون ملایم بشویید، این مراحل را دو تا سه بار در روز تکرار کنید.
- روغن درخت چای. ۵ قطره روغن درخت چای را با ۸ اونس آب در یک بطری کوچک مخلوط کنید. این مایع را هر روز پس از خشک شدن به دنبال دوش گرفتن روی زیر بغل خود اسپری کنید و بگذارید تا خشک شود.
رفع بوی بد زیر بغل
- اگر زیاد عرق میکنید حداقل دو بار در روز دوش بگیرید.
- بعد از دوش گرفتن پودرهای ویژه را در تمام چینهای بدن بمالید.
- لباس نخی بپوشید.
- از ضد تعریق روی پوست استفاده کنید.
- استفاده موضعی از آلومینیوم کلرید در شب.
- پودرهای ضد قارچ.
- رژیم غذایی که باید دنبال کنید.
- از مصرف سیر و پیاز پرهیز کنید.
- مصرف کافئین را کاهش داده و چای گیاهی و سبز مصرف کنید.
- یک رژیم غذایی سالم و متعادل غنی از میوهها و سبزیها و غلات سبوسدار را شروع کنید.
- مصرف پروتئین کافی.
- از مکملهایی مانند ویتامین ب کمپلکس و روی استفاده کنید.
- حداقل ۲ تا ۳ لیتر آب در روز بنوشید.