نان پف دار بدون خمیرمایه یکی از روشهای خوشمزه و ساده برای تهیه نان است برای مواقعی که فر و خمیرمایه ندارید. خیلی راحت میتوانید با چند قلم مواد یک نان پف دار خوشمزه در خانه تهیه کنید. اگر دوست دارید روی نان نیز طلایی شود باید نان را بعد از پخت برگردانید و صبر کنید تا طرف دیگر نان نیز بپزد. میتوانید با انواع سسهای شکلاتی یا عسل و مربا این نان را سرو کنید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نان پف دار بدون خمیرمایه
- ماست ۱ و ۱/۴ پیمانه
- روغن ۱/۳ پیمانه
- شکر ۱/۳ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- آرد ۲ پیمانه
طرز تهیه نان پف دار بدون خمیرمایه
مرحله اول
ابتدا باید ماست و شکر را با همزن دستی خوب بزنید تا مخلوط شود و بعد روغن مابع را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود.
مرحله دوم
در ادامه باید مخلوط آرد را طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همان قاشق خوب هم بزنید تا آرد به خوبی داخل مواد باز شود. دقت کنید خمیر این نان چسبنده است و اصلا نیازی نیست مجدد آرد اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد و همان مقدار آرد دستور کافی است.
مرحله سوم
در ادامه باید تابه یا قابلمه مورد نظر را با روغن چرب کنید و مواد را داخل تابه بریزید. سپس روی آن را صاف کنید. داخل یک کاسه کوچک کمی زرده و زعفران را با هم بزنید تا مخلوط شود. بعد با کمک فرچه روی سطح نان بزنید و به دلخواه کنجد بپاشید. روی در تابه دمکنی بگذارید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان دهید تا نان پف دار بدون خمیرمایه شما بپزد و بعد از پخت برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد و طلایی شود. به همین راحتی نان پف دار خوشمزه شما حاضر است.
نکات کلیدی در تهیه نان پف دار بدون فر
- حتما از دمکنی استفاده کنید.
- باید برای پخت کیک یا نانهای تابهای از شعلهپخشکن استفاده کنید تا دما را بهطور یکسان پخش کند و یک قسمت نسوزد.
- برای رومال میتوانید فقط از زرده یا کمی زعفران غلیظ استفاده کنید.
- از آرد سفید قنادی استفاده کنید تا رنگ نان روشن بماند.