این علائم سرماخوردگی بیماری جدی ای را در پی دارد

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
سرما خوردگی بیماری جدی است که منجر به بیماریهای مهمتر می شود
عفونت کلیه

عفونت کلیه مشکلی است که می‌تواند برای هر کسی پیش آید. با توجه به اینکه کلیه از ارگان‌های حیاتی بدن ما می‌باشد، عفونت آن می‌تواند عوارض جدی برای سلامتی ما به همراه داشته باشد. این مقاله به شما توضیح می‌دهد که علت های این بیماری چیستند و علائم آن چگونه مشاهده می‌شوند. همچنین، به شما روش‌هایی برای پیشگیری و درمان عفونت کلیه را نیز آموزش می‌دهد. اگر به دنبال اطلاعات بیشتر درباره عفونت کلیه هستید، می‌توانید با مطالعه این مقاله، دانش خود را در این زمینه افزایش دهید.

عفونت کلیه چیست؟

عفونت کلیه  یک وضعیت است که در آن باکتری‌ها یا ویروس‌ها وارد کلیه‌ها می‌شوند و سبب التهاب و عفونت در این عضو حساس می‌شوند. عفونت کلیه می‌تواند در هر سنی اتفاق بیفتد و به دلیل مشکلات در بخش‌های مختلف دستگاه ادراری، احتمال بروز آن افزایش می‌یابد.علایم و عوامل عفونت کلیه

علایم عفونت کلیه ممکن است شامل درد و تورم در ناحیه کمر، تب و لرز، خستگی و سستی عمومی، سوء هاضمه، ادرار غیرمعمول (مانند رنگ تیره، روشن یا خونریزی) و فشار خون بالا باشد. این علایم ممکن است به صورت شدید یا ملایم ظاهر شوند، اما در هر صورت، بهتر است به سرعت به پزشک مراجعه کنید تا این عفونت را تشخیص دهد و درمان مناسب را تجویز کند.

سرما خوردگی و عفونت کلیه

در صورت تجربه هر یک از این علائم، باید به پزشک خود مراجعه کنید تا تشخیص دقیقی در مورد وجود یا عدم وجود عفونت کلیه بدهد.که توسط پزشک تجویز می‌شود. همچنین، می‌توان با استفاده از داروهای ضد التهاب و مراقبت‌های خانگی مانند آب زیادی نوشیدن و استراحت کافی، به بهبودی سریعتر کمک کرد.

تشخیص عفونت کلیه:

آزمایشات و روش‌های تشخیصی

تشخیص عفونت کلیه با استفاده از آزمایشات و روش‌های تشخیصی مناسب میسر می‌شود. در صورتی که علائمی نظیر تب، تسکین ناکافی ادرار، درد شکمی و تغییرات در رنگ و بوی ادرار تجربه می‌کنید، ممکن است به عفونت کلیه مبتلا باشید و نیاز به تشخیص دقیق داشته باشید.
برای تشخیص عفونت کلیه، پزشک معمولاً از آزمایش ادرار استفاده می‌کند. آزمایش ادرار شامل بررسی عوامل مختلفی نظیر نمونه ادرار، رنگ و بوی ادرار، وجود قرص و خون در ادرار، تعداد سلول‌های خونی و باکتری‌ها است. این آزمایش می‌تواند نشان دهنده‌ی وجود عفونت در کلیه باشد و برای تعیین نوع عفونت و درمان مناسب نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مطلب پیشنهادی:  این مانتوها مخصوص افراد چاق هستند

 

همچنین، برخی از روش‌های تشخیصی دیگر نظیر سونوگرافی کلیه، نمونه‌برداری با سوزن، و آنژیوگرافی نیز می‌توانند در تشخیص عفونت کلیه مفید باشند. سونوگرافی کلیه با استفاده از امواج صوتی تصاویری از کلیه تولید می‌کند و می‌تواند نشان دهنده‌ی وجود التهاب و تغییرات ساختاری در کلیه باشد. نمونه‌برداری با سوزن به منظور بررسی نمونه‌های باکتری یا بافت مشکوک نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

درمان عفونت کلیه با داروها

درمان عفونت کلیه به وسیله داروها انجام می شود و معمولاً شامل دسته های مختلف دارویی است. یکی از دسته های داروهای استفاده شده در درمان عفونت کلیه آنتی بیوتیک ها هستند و با از بین بردن باکتری ها، بهبودی را تسریع کنند. درمان با آنتی بیوتیک ها معمولاً برای مدت زمان مشخصی، معمولاً 7 تا 14 روز، ادامه می یابد.

سرما خوردگی و عفونت کلیه
در برخی موارد، عفونت کلیه ممکن است نیاز به درمان بستری داشته باشد. در این حالت، داروهای محلی و موضعی مانند قطره های ضد التهاب و ضد درد مورد استفاده قرار می گیرند. این داروها می توانند علائم ناخوشایند را کاهش دهند و به بیمار کمک کنند که راحت تر درمان شود.
همچنین، می توان با مصرف مکمل ها و گیاهان دارویی درمان عفونت کلیه را تسهیل کرد. برخی از گیاهان دارویی مانند علف سنجد، ریشه پنیرک و آویشن خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده دارند که می توانند در بهبودی و درمان عفونت موثر باشند.

تعداد کلمات مطلب: 602

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در سلامتی

همچنین بخوانید

چرا خواب ناکافی دلیل اصلی بیماری‌هاست؟

خواب ناکافی از اصلی‌ترین دلایل اختلال در سلامت جسمی و روانی است. کیفیت و کمیت خواب تاثیر م…