پیتزا تابه ای بدون فر با نان لواش یکی از سادهترین و خوشمزهترین انواع پیتزای خانگی محسوب میشود که میتوان آن را به راحتی با مواد اولیه ساده و قابل دسترس تهیه کرد. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا تابه ای بدون فر با نان لواش
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- قارچ ۵ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سوسیس ۲ عدد
- رب گوجهفرنگی ۱/۵ قاشق غذاخوری
- سس گوجهفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا ۱ بسته
- پودر آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
- لواش به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون فر با نان لواش
همیشه نیاز نیست که برای خوردن یک پیتزا خوشمزه به فستفودی بروید و یا اینکه در خانه فر داشته باشید؛ گاهی با کمترین امکانات و بدون نیاز به فر هم میتوان یک پیتزا مخصوص با کیفیت عالی را آماده کرد.
مرحله اول
ابتدا پیاز را با آب بشویید و بعد آن را به شکل نگینی و یکدست خرد کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید و سپس پیاز را به آن اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید تا سبک و طلایی شود. پس از طلایی شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را هم اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید تا گوشت هم تغییر رنگ دهد. برای مزهدار کردن نیز به آن کمی نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه اضافه کنید. آنها را هم ۱ دقیقه با مواد تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شوند.
مرحله دوم
بعد از تفت دادن گوشت، سوسیسها را نیز به شکل نگینی و یکدست برش دهید. سپس آنها را به مواد گوشتی خود اضافه کنید و در حد تغییر رنگ با مواد تفت دهید و سرخ کنید. رب را در این مرحله به مواد خود اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید تا هم خامی رب گرفته شود و هم رنگ آن داخل روغن باز شود. تمامی مواد را با یکدیگر خوب هم بزنید و حرارت آن را کم کنید تا در این مدت مواد گوشتی شما روغن بیندازند و آماده شوند.
مرحله سوم
فلفل دلمهای و قارچها را نیز با آب بشویید. قارچها را به شکل حلقهای و با ضخامت متوسط و فلفل دلمهای را هم به شکل نگینی و یکدست به اندازههای متوسط خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
کف تابه را با کمی روغن مایع چرب و سپس چند لایه نان لواش قرار دهید. روی نانها را با مقداری سس گوجه رومال کنید و بعد کمی پنیر پیتزا روی آنها بریزید. سپس روی نانها را با مواد سوسیس و گوشت و قارچ و فلفل دلمهای تفت داده پر کنید و کمی پودر آویشن بپاشید. در آخر نیز روی مواد را پنیر پیتزا بریزید.
مرحله آخر
برای پخت نهایی کافی است در تابه را روی آن قرار دهید و بعد روی شعله پخش کن با حرارت ملایم بگذارید تا نان شما طلایی و پنیر روی پیتزای شما نیز به خوبی آب شود. پیتزای تابهای و خوشمزه شما آماده سرو است.
ناشناس
22 بهمن 1402 در 7:04 ب.ظ
خیلی خوب است