پای مرغ بهعنوان یک غذای ایرانی شناختهشده است و طرفداران خاص خود را دارد، این غذا سرشار از کلاژن است. کلاژن یک ماده مفید برای حفظ سلامت جسمانی و جوانی، تقویت استخوانها و کشش پوست است، اما بسیاری از افراد تمایل چندانی به مصرف پای مرغ نداشته و آن را بهصورت کامل از برنامه غذایی خود حذف کردهاند. همراه دلتامگ باشید تا با خواص و فواید پای مرغ بیشتر آشنا شوید.
پای مرغ سرشار از منیزیم، کلسیم و فسفر است، همین عامل باعث بازسازی پوست، از بین رفتن چینوچروک پوست، تقویت سیستم ایمنی، تسریع زخمها، سلامت لثهها، جلوگیری از شکستگی، مانع بروز پوکی استخوان، کمک به رشد قد کودکان و تقویت عروق خونی خواهد شد.
خواص و فواید پای مرغ
- بهترین درمان برای پوکی استخوان
- بهترین درمان برای بیماری راشیتیسم
- از پوسیدگی مفصلها و غضروفهای بدن جلوگیری میکند
- بهترین پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
- جایگزینی مناسب برای قرصهای غضروف ساز اروپایی و آمریکایی
- مناسب برای درمان برای سرماخوردگی و ضعف شدید
- کمکی برای رشد بهتر کودک و نوجوان
- منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین
- ترمیمکننده شکستگی استخوان
- بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر
معجزه پای مرغ
افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آبغوره به غذای خود اضافه کنند. پای مرغ دارای کلسیم، ویتامینD و ژلاتین فراوانی است که برای درمان آرتروز، روماتیسم و شکستگی استخوانها بسیار توصیه میشود.
بدن توانایی تولید برخی ویتامینها، مواد معدنی و حیاتی موردنیاز را ندارد، اما با استفاده از پای مرغ میتوانید این مواد را تامین کنید. طبق توصیه پزشکان و متخصصان، استفاده از عصاره پای مرغ در سوپ بسیار مفید است. از این فرآورده میتوان در درمان و ترمیم نکروز استفاده کرد.
تقویت بینایی
یکی از خواص و فواید پای مرغ تقویت بینایی است. پای مرغ به علت وجود ترکیباتی ازجمله ویتامین A که حاوی رتینول، آلفا، بتاکاروتن و لیکوپن بوده، برای تقویت بینایی مفید است. به دلیل ویتامینها و مواد معدنی موجود در مرغ استفاده از آن موجب پیشگیری از اختلالات پوستی و درنتیجه شفاف شدن پوست میشود.
مصرف پای مرغ بدون کندن پوست آن در درمان افسردگی و اضطراب بسیار موثر است، همچنین باعث تقویت سیستم گوارشی شده و از ریزش مو و سفید شدن آن جلوگیری میکند.
ناشناس
3 بهمن 1402 در 0:36 ق.ظ
ممنون