پاستا پنیری با مرغ یکی از غذاهای فست فودی و بسیار خوشمزه است که از ترکیب پاستا و مرغ و پنیر تهیه شده است و شما میتوانید برای شام یا ناهار این غذای خوشمزه را تهیه کنید. پاستا پنیری با مرغ را میتوانید با پاستا فرمی دلخواه تهیه کنید. اگر طعم و مزه غذاهای پنیری و فست فودی را دوست دارید عاشق این غذا خواهید شد. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا پنیری با مرغ
- پاستا ۱ بسته
- سینه مرغ ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- پنیر ورقهای یا رنده شده به مقدار لازم
- ذرت ۱/۴ پیمانه
- ماست ترش ۴ قاشق غذاخوری
- اسفناج به دلخواه ۱ دسته
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا پنیری با مرغ
مرحله اول
ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان و به صورت مکعبی یا خلالی ریز خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه بریزید و تفت دهید تا پیاز سبک شود. بعد مرغ را به همراه ادویههای گفته شده اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد و بپزد.
مرحله دوم
در ادامه فلفل دلمه را بشویید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا نرم شود. گوجه فرنگی را پوره یا رنده و به مواد اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید تا آب اضافه گوجه کشیده و خوشرنگ شود. ماست را بریزید و حرارت را زیاد کنید.
مرحله سوم
داخل یک قابلمه آب جوش بیاورید و وقتی قل زد کمی نمک و روغن اضافه کنید. پاستا فرمی را آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرد. وقتی ماست را اضافه کردید و حباب زد باید پاستا را بریزید.
مرحله چهارم
اسفناج را ریز خرد و به همراه ذرت به مواد اضافه کنید. کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و از مواد پاستا داخل آن بریزید و روی مواد را با پنیر ورقهای یا رنده شده بپوشانید. در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
نکات کلیدی در تهیه پاستا پنیری با مرغ
- میتوانید در فر برقی یا توستر نیز این غذا را تهیه کنید. دما را روی ۱۶۰ قرار دهید.
- در انتها برای تزیین میتوانید گوجه فرنگی گیلاسی خردشده روی مواد بگذارید.
- پنیر موزارلا هم میتوانید بریزید.