ساندویچهای موجود در فست فودها تنوع بالا و هر یک طعم و مزه بینظیری دارند. ساندویچ زاپاتا با ابتداییترین و سادهترین مواد اولیه تهیه میشود. این مواد مختلف، طعم فوقالعادهای را ایجاد میکند. معمولا پنیر گودا برای تهیه این ساندویچ استفاده میشود. نوع اصیل این ساندویچ مخلفات ترکیبی زیادی دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه ساندویچ زاپاتا را یاد بگیرید.
مواد لازم برای طرز تهیه ساندویچ زاپاتا
- ژامبون مرغ یا گوشت ۳۰۰ گرم
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- پنیر گودا چند ورق
- تربچه ۴-۵ عدد
- پیاز ۱ عدد متوسط
- گشنیز ۱۰۰ گرم
- هویج ۲ عدد
- لیمو ۱ عدد
- تخممرغ ۲ عدد
- آرد سوخاری به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول
سینه مرغ را به شکل نازک برش دهید. آنگاه باید به وسیله گوشتکوب، گوشت مرغ را بکوبید. زاپاتا نیز شبیه به یک ساندویچ مرغ تهیه میشود. این کوبیدن باید در حدی باشد که گوشت پهن شود. در ادامه این سینه پهنشده را درون مخلوطی از پیاز، آبلیمو یا لیموی تازه، نمک و فلفل بگذارید تا طعمدار شود.
مرحله دوم
ترکیبی از آبلیموی تازه، نمک و فلفل تهیه و سینه مرغ را در این مخلوط ترکیبی بخوابانید. برای طعمدار شدن این گوشت باید حداقل یک ساعت صبر کنید. سپس سینه مرغ را از مخلوط بیرون بیاورید و یک تکه ژامبون در آن قرار دهید. توجه داشته باشید که شما در این ساندویچ از بستر گوشت مرغ برای قرار دادن مواد و مخلفات استفاده میکنید. گوجهفرنگی را ریز کرده و به همراه هویج و گشنیز خردشده درون سینه مرغ قرار دهید.
مرحله سوم
روی مواد داخل سینه مرغ را با پنیر گودا بپوشانید. حالا باید از روش رول کردن برای جمع شدن ساندویچ استفاده کنید. سینه مرغ را رول و از یک نخ دندان برای باز نشدن آن کمک بگیرید.
مرحله آخر از طرز تهیه ساندویچ زاپاتا
حالا باید این رول را داخل تخممرغ شناور سازید. سپس آن را در آرد سوخاری قرار دهید و بغلتانید. داخل تابهای روغن بریزید. بعد از حرارت دیدن روغن، رول ژامبون را در آن بگذارید و دو طرف آن را کاملا سرخ کنید. در نهایت آن را داخل نان ساندویچی قرار دهید و با خیارشور و غیره نوش جان کنید.
اگر به غذاهای مرغی علاقه دارید، خوراک مرغ خامه ای با قارچ را بخوانید.