سالاد زمستانی یا سالاد شور از انواع سالاد و پیش غذا های خوشمزه ای است که شباهت زیادی به ترشی دارد و به عنوان چاشنی در کنار غذا هم سرو میشود. سالاد زمستانی هر چه تندتر باشد، بهتر است. البته میزان تندی آن به ذائقه افراد بستگی دارد.
مواد لازم تهیه سالاد زمستانی :
- گل کلم: یک عدد
- کرفس: یک عدد
- هویج: 6 عدد
- فلفل تند: 6 عدد
- سیر: 6 حبه
- گوجه فرنگی: 3 کیلو
- سرکه سفید: 2 لیوان
- نمک: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد زمستانی :
همه مواد را شسته و در اندازه متوسط خرد کنید. آن ها را یک روز روی پارچه پهن کنید تا هوا بخورند و کاملاً خشک شوند. اگر سبزیجات خوب خشک نشوند، ممکن است باعث کپک زدن سالاد شوند.
سپس تمام آن ها را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید.
گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب جوش بیندازید. این کار برای آن است که پوست آن ها راحت جدا شود.
سپس گوجه ها را پوست گرفته، در مخلوط کن بریزید تا پوره شوند.
پوره را با نمک در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط بگذارید تا 10 دقیقه بجوشد.
پس از گذشت این مدت، قابلمه را از روی حرارت برداشته و دو لیوان سرکه به آن بیفزایید. سپس محتویات قابلمه را همان طور که داغ است، روی سبزیجات خرد شده بریزید و با هم مخلوط کنید.
کمی که سردتر شد، سالاد را در ظرف های شیشه ای بریزید و تا 24 ساعت در آن را نبندید تا سر نرود.
برای نگهداری از سالاد زمستانی از ظروف فلزی و پلاستیکی استفاده نکنید.
پس از گذشت یک روز در ظرف ها را محکم ببندید و 10 روز در یخچال بگذارید تا آماده شود.
این سالاد را حتماً در یخچال نگهداری کنید، چون خیلی زود کپک میزند.
ناشناس
20 شهریور 1402 در 11:21 ب.ظ
مفید بود
نگین آشناگر
22 شهریور 1402 در 1:17 ب.ظ
ممنون دوست عزیز از همراهی شما.