هضم غذا با این گیاه به طور معجزه‌آسایی سریع می‌شود!

0
1
زمان مطالعه: 3 دقیقه
هضم غذا اگر آسان و سریع انجام شود احساس سبکی و شادمانی شما را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود ناراحتی‌های دستگاه گوارشتان از بین برود. با این گیاه شما می‌توانید ناجی معده خود شوید.
هضم غذا

 هضم غذا عملیاتی است که باعث می‌شود غذایی که می‌خوریم در معده تجزیه شود و بدن بتواند از انرژی و املاح موجود در آن‌ها استفاده کند. میزان سرعت هضم در انسان بستگی به متابولیسم و مکانیسم بدن فردی او دارد؛ ولی می‌توان با استفاده از روش‌هایی این سرعت را بیشتر کرد. هرچه غذا سریع‌تر هضم شود، تناسب‌اندام و احساس سبکی و راحتی انسان بیشتر خواهد بود. در ادامه این مطلب قرار است گیاهی را به شما معرفی کنیم تا با استفاده از آن غذای شما سریع و ساده هضم شود، همراه ما باشید.

 تأثیر هضم غذا روی احساس آرامش و شادی

 سروتونین هورمونی است که به تنظیم میزان شادی و کاهش افسردگی کمک می‌کند و در واقع این هورمون در بدن شما باعث می‌شود که خلقتان باز باشد و احساس شادمانی و خوشبختی کنید. جالب است بدانید که حدود ۹۰ درصد این هورمون در دستگاه گوارش ساخته می‌شود و هضم بهتر غذا به تولید این هورمون کمک می‌کند.

 به همین دلیل با کمک به آسان‌شدن هضم غذا به بالارفتن احساس شادی و آرامش خود کمک بزرگی خواهید کرد! شما می‌توانید گیاهی که در ادامه به شما معرفی می‌کنیم را استفاده کنید و از مزایای بی‌شمار آن بهره‌مند شوید. این گیاه اثر معجزه‌آسایی روی معده شما دارد و در طب سنتی از آن استفاده بی‌شماری می‌شود.

هضم غذای سریع

 زنجبیل، بهترین دارو برای هضم غذا

 این گیاه طبع بسیار گرمی دارد و اثر خیلی خوبی روی دستگاه گوارش می‌گذارد. حالت تهوع ناشی از سفر و سردی معده را کاهش می‌دهد و گاز شکم را هم کنترل می‌کند. اگر گاز معده زیادی در سیستم گوارش شما باشد باعث می‌شود که دل‌پیچه داشته باشید و غذا هم به‌آسانی در معده شما هضم نشود. جالب است بدانید که زنجبیل برای رفع حالت تهوع شیمی‌درمانی هم مفید است و حتی درد مفاصل را هم کاهش می‌دهد.

 فواید دارویی زنجبیل برای معده

 این گیاه فوق‌العاده اثر بسیار خوبی روی هضم غذا و حرکات معده دارد و می‌تواند اسید اضافی معده را هم کاهش دهد؛ این امر باعث می‌شود که دیواره معده به‌خاطر ترشح زیادی اسید آسیب نبیند و از زخم معده هم جلوگیری می‌شود. حتی امروزه متخصصان کشف کرده‌اند که این گیاه می‌تواند از ایجاد رفلاکس معده جلوگیری کند.

 زنجبیل نفخ شکم را هم کاهش می‌دهد. نفخ شکم، ورمی است که بعد از غذاخوردن در ناحیه معده و روده اتفاق می‌افتد و احساس ناخوشایندی به فرد می‌دهد. زنجبیل با اثر معجزه‌آسایی که روی هضم غذا دارد باعث می‌شود که سطح گاز معده پایین بیاید و نفخ شکم شما هم کم شود.

مطلب پیشنهادی:  رژیم فستینگ آیا برای شما مناسب است؟

زنجبیل برای هضم غذا

 نحوه مصرف زنجبیل

 برای هضم غذا بهتر است زنجبیل تازه را پنج دقیقه بجوشانید و یا با مقداری پودر زنجبیل و نبات یک دم‌نوش خوشمزه درست کنید.

 برای کاهش اسید معده و جلوگیری از رفلاکس یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل و دو قاشق غسل و مقداری آبلیمو را در یک لیوان آب گرم بریزید و نوش‌جان کنید.

 برای درمان نفخ شکم یک قاشق‌چای‌خوری آب زنجبیل تازه در صبح ناشتا بنوشید. این کار برای تنظیم قند خون و دیابت هم مفید است.

 چه کسانی نباید برای هضم غذا زنجبیل بخورند؟

  • زنان بارداری باسابقه خونریزی واژینال در بارداری نباید دم‌نوش زنجبیل مصرف کنند و قبل از مصرف این گیاه باید با پزشک خود مشورت کنند.
  • زنجبیل ممکن است انقباضات رحم را افزایش دهد و روی هورمون‌های جنین هم تأثیر بگذارد؛ بنابراین بانوان باردار هم باید در مصرف زنجبیل محتاط باشند.
  •  بانوان شیرده هم زنجبیل کمی مصرف کنند؛ زیرا ممکن است زنجبیل روی دستگاه گوارش نوزاد اثر سویی بگذارد.
  •  افرادی که کمبود وزن دارند نباید دم‌نوش زنجبیل بنوشند؛ زیرا این گیاه متابولیسم را زیاد می‌کند و باعث کاهش وزن می‌شود.
  •  افرادی که دچار مشکلی در انعقاد خون هستند یا هموفیلی دارند این گیاه را مصرف نکنند؛ زیرا این گیاه گردش خون را زیاد می‌کند و باعث وخامت بیماری هموفیلی خواهد شد.
  • اگر یک زخم بزرگ دارید که در حال ترمیم است، نباید زنجبیل مصرف کنید.
  •  افرادی که قرص و دارو مصرف می‌کنند باید قبل از مصرف زنجبیل به‌عنوان دارو با پزشک مشورت کنند؛ زیرا ممکن است اثری روی عملکرد داروها بگذارد.

زنجبیل برای هضم غذا

 سخن آخر

 هضم غذا با گیاه معجزه‌آسای زنجبیل سریع‌تر و بهتر انجام می‌شود؛ ولی اگر جز یکی از افراد منع مصرف زنجبیل هستید این ریشه خوشمزه را به‌عنوان دارو مصرف نکنید. البته مصرف به‌عنوان ادویه برای همه بلامانع است. اگر دراین‌رابطه سؤالی دارید و یا تجربه استفاده از این گیاه را برای مشکلات معده دارید، ما در قسمت نظرات همین مطلب منتظر شما هستیم.

تعداد کلمات مطلب: 724

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در سلامتی

همچنین بخوانید

نوشیدن آب وسط غذا چه بلایی سر معده می‌آورد؟

نوشیدن آب وسط غذا از عادت‌های بدی است که بسیاری از ما آن را انجام می‌دهیم. شاید این عادت د…