سالاد سزار یکی از خوشمزهترین سالادهای بین المللی است که در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد؛ روشهای مختلفی برای تهیه این سالاد وجود دارد؛ عدهای که دوست دارید این سالاد را با کالری کمتر استفاده کنند، سالاد سزار با مرغ گریل را سفارش میدهند. ما در این مطلب از دلتامگ قصد داریم طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری و تنوری را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار رستورانی
- کاهو 1 بوته
- سینه مرغ 4 عدد
- نان تست 2 عدد
- روغن زیتون و سیر به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- گوجه گیلاسی به میزان دلخواه
مواد لازم برای سس سالاد سزار
- پنیر پارمزان رنده شده 6 قاشق غذا خوری
- سرکه بالزامیک 3 قاشق غذا خوری یا بیشتر بسته به ذائقه
- سیر 2 حبه
- سس مایونز 3 قاشق غذا خوری
- سس خردل 1 قاشق غذا خوری
- آب لیمو ترش 1 عدد
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- روغن زیتون 3 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس سالاد سزار رستورانی
برای داشتن یک سالاد سزار حرفه ای، تهیه سس سالاد سزار اهمیت بسیاری دارد؛ در ادامه همراه ما باشید با آموزش سالاد سزار رستورانی.
مرحله اول
برای طرز تهیه سالاد سزار خانگی در ابتدا لازم است تا سس را آماده کنید؛ برای تهیه سس سیر را رنده کرده و در ظرف مناسب بریزید؛ سپس سس مایونز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی رقیق شود؛ در این مرحله لازم است که سس خردل را به ترکیب اضافه کنید.
مرحله دوم
بعد از ترکیب شدن این دو سس با یکدیگر، آبلیمو و ادویهها را اضافه کنید؛ توجه داشته باشید میتوانید مطابق با ذائقه خود میزان آبلیمو را کم یا زیاد کنید و در نهایت به مواد سس بالزامیک و پنیر پارمزان زده و سس آماده شده را کنار بگذارید.
طرز تهیه سالاد سزار
بعد از آماده کردن سس در این مرحله به سراغ خرد کردن مواد و آماده کردن سالاد میرویم؛ توجه داشته باشید که اگر از فیله مرغ به جای خود مرغ استفاده میکنید، فیلهها به اندازه تعداد نفرات باشد.
مرحله اول
فرقی نمیکند که بخواهید سالاد سزار با مرغ سوخاری درست کنید یا گریل، در هر صورت لازم است که از قبل فیلهها را طعمدار کنید؛ برای این منظور، یک حبه سیر را رنده زده و به آن روغن زیتون، نمک و فلفل بزنید؛ سپس مرغ را درون مواد قرار داده و به خوبی ماساژ دهید تا مواد به خرد مرغ برود.
مرحله دوم
در این مرحله از طرز تهیه سالاد سزار، لازم است که نانهای تست را به صورت مکعبی خرد کرده و با همان ترکیبی که در بالا برای مرغها استفاده کردهاید، نانهای تست را مزهدار کنید و در سینی فر به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا برشته شوند؛ برای اینکار میتوانید از ماهیتابه هم استفاده کنید.
مرحله سوم
یک تابه را روی شعله گاز قرار داده و فیلههای مرغ را درون آن قرار دهید و اجازه دهید تا با حرارت بالا سرخ کنید؛ مهمترین نکتهای که هنگام طرز تهیه سالاد سزار خانگی باید به آن توجه داشت نحوه سرخ کردن فیلههای مرغ است؛ اگر میخواهید فیلههای آبداری داشته باشید، هنگام سوخاری یا گریل کردن آن از حرارت بالا استفاده کنید.
مرحله چهارم
بهترین نوع کاهو برای سالاد سزار اصل، کاهو پیچ است؛ اما در صورتی که به این کاهو دسترس ندارید، میتوانید از کاهو معمولی نیز استفاده کنید. کاهوها را در اندازه متوسط خرد کنید و بعد آن را شسته و اجازه دهید تا آب آن خشک شود؛ سپس کاهو را در ظرف مورد نظر ریخته و نان سوخاری را به آن اضافه کنید.
مرحله پایانی
در این مرحله مرغ خرد شده را به همراه گوجه گیلاسی روی سالاد سزار بگذارید و در نهایت سس سالاد را اضافه کرده و مجدد روی آن پنیر پارمزان بریزید؛ هر چقدر پنیر سالاد بیشتر باشد، طعم آن لذیذتر خواهد شد؛ اکنون سالاد سزار رستورانی شما آماده است و میتوانید آن را نوشجان کنید.
نکات مهم در تهیه سالاد سزار
- برای تهیه سس سالاد سزار میتوانید از سس هزار جزیره استفاده کنید تا مزه سالاد لذیذتر شود.
- اگر به سیر حساسیت دارید، میتوانید از پودر سیر استفاده کند.
- خیار و هویج ترکیب رنگی سالاد سزار را تغییر میدهد و نباید از آنها استفاده کرد.
- برای جلوگیری از نرم شدن نان تست، از ریختن سس روی آن خودداری کنید.
- سعی کنید کاهو را به صورت مکعبی درشت خرد کنید.