طرز تهیه شیرینی کره ای برای مبتدی‌ها + ویدئو

0
3
زمان مطالعه: 3 دقیقه
اگر برای پخت شیرینی مبتدی هستید، توصیه می‌کنیم که کار خود را با این طرز تهیه شیرینی آغاز کنید.

برای درست کردن یک شیرینی خوشمزه خانگی، نیازی نیست که آشپز ماهری باشید؛ چرا که بعضی شیرینی‌ها به راحتی و با کمترین هزینه در خانه آماده می‌شوند؛ شیرینی کره ای جزو آن دسته از شیرینی‌هایی به شمار می‌آید که در کنار مزه بی‌نظیر آن، به راحتی آماده می‌شود؛ برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی کره ای، تا پایان این مطلب با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکی کره ای

  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکر نصف پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • نمک
  • آرد یک و نیم پیمانه + دو قاشق سوپخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی کره ای

طرز تهیه بیسکویت کره ای در خانه

اگر می‌خواهید برای مهمانی‌های خود یک شیرینی خوشمزه با هزینه کم داشته باشید، شیرینی کره ای انتخاب مناسبی است؛ نام دیگر این شیرینی کوکی فرانسوی است و در صورتی که شما تمام  مراحل آن را به درستی انجام دهید، در پایان یک شیرینی کره ای مخصوص خواهید داشت.

طرز تهیه شیرینی کره ای

مرحله اول تهیه شیرینی کره ای

مهم‌ترین نکته در طرز تهیه شیرینی کره ای، قرار دادن تمام مواد در محیط است تا به دمای مناسب برسد؛ بعد از آنکه تمام مواد از جمله کره به دمای محیط رسید، آن را در یک کاسه مناسب ریخته و شکر را اضافه کنید

مرحله دوم

ابتدا با استفاده از یک لیسک کره و شکر را کمی مخلوط کرده و بعد با همزن مواد را ترکیب کنید؛ اینگونه دیگر هنگام ترکیب کردن مواد، شکر به اطراف میز کار شما پخش نمی‌شود.

مرحله سوم

بعد از آنکه کره و شکر را مخلوط کردید، تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا رنگ مواد کرمی رنگ شود؛ هر چند دقیقه یکبار هم همزن را خاموش کنید مواد را دورگیری کنید و دوباره هم بزنید.

مطلب پیشنهادی:  سوپ زرشک، محبوب‌ترین پیش غذای تبریزی‌ها

مرحله چهارم طرز تهیه شیرینی کره ای

در این مرحله آرد را بعد از سه بار الک کردن به مواد اضافه کنید؛ توجه داشته باشید در این مرحله نیازی به استفاده از همزن نیست و مواد را با لیسک مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن مواد، آن را درون قیف ریخته و روی سینی فر که از قبل آن را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته شکل دهید؛ در نهایت سینی را درون فر از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه دهید شیرینی‌ها 15 الی 20 دقیقه درون فر بمانند تا به خوبی بپزد.

طرز تهیه شیرینی کره ای

نکات مهم برای داشتن شیرینی کره ای نرم

  • همه مواد باید به دمای محیط برسند.
  • آرد و نمک و بیکینگ پودر ٣ بار الک شود.
  • حتما از پودر شکر به جای شکر استفاده کنید تا شیرینی لطیف‌تری داشته باشید.پ

علت خشک شدن شیرینی و کوکی

  • اندازه‌گیری اشتباه مواد و یا کم و زیاد ریختن هریک از آن‌ها
  • در صورتی که شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا در فر قرار گیرد، سفت می‌شود.
  • اگر هنگام اضافه کردن آرد، آن را زیاد هم بزنید، خمیر به روغن می‌افتد و بعد از پخت، کوکی کره ای ما خشک می‌شود.

تعداد کلمات مطلب: 491

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

مربای فلفل خوشمزه و متفاوت

مربای فلفل یکی از مرباهای خاص و متفاوت است که ترکیبی جذاب از طعم‌های شیرین و تند را ارائه …