ته انداز باقالی یکی از پلوها و تهدیگهای بسیار خوشمزه و جذاب است که شما میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. میتوانید از هر قسمت از مرغ که دوست دارید برای تهیه این غذا استفاده کنید و بهتر است از کتف و بال یا سینه استفاده نمایید تا مغز پختتر شود. باقالی پلو همیشه یکی از غذاهای اصیل ما ایرانیها است که در مهمانی جزء غذاهای بسیار پر طرفدار و محبوب است. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه ته انداز باقالی پلو را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه ته انداز باقالی پلو
- برنج خیس خورده ۲ پیمانه
- شوید خشک ۳ قاشق غذاخوری
- باقالی ۱/۲ پیمانه
- کره و زعفران به مقدار لازم
- تکههای مرغ ۲ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه ته انداز باقالی پلو
مرحله اول
ابتدا باید برنج را با کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. تکههای مرغ را بشویید و داخل یک کاسه قرار دهید و با ادویهها و کمی زعفران و یک پیاز خردهشده خوب ماساژ دهید و ۱ ساعت بگذارید تا مرغها مزهدار شوند.
مرحله دوم
در ادامه باید باقالی را تمیز کنید یا از باقالی فریزشده استفاده نمایید. برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا دانههای برنج کمی نرم شود. وقتی به این مرحله رسید باقالی را به همراه شوید به مواد اضافه کنید و بگذارید تا خوب برنج نرم شود.
مرحله سوم
در ادامه باید برنج را آبکش کنید و کف قابلمه مورد نظر کره و زعفران و روغن بریزید و قطعات مرغ مزهدارشده را بچینید و بعد باقالی آبکششده را روی مرغ بریزید و سطح آن را صاف کنید. به دلخواه کمی دارچین بپاشید تا سردی باقالی گرفته شود و بعد ۴۰ دقیقه دم بگذارید تا غذای شما دم بکشد و در انتها کمی کره و زعفران روی ته انداز بریزید با سالاد دلخواه سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه ته انداز باقالی پلو
- بهتر مرغها را از سمت پوست داخل قابلمه قرار دهید.
- اگر از تکههای بزرگ استفاده میکنید حتما قابلمه را روی شعلهپخشکن قرار دهید تا مرغها خوب بپزند یا میتوانید اول مرغ را نیمپز و بعد استفاده کنید.
- به دلخواه میتوانید مرغها را داخل سیر و پیاز قرار دهید تا مزهدار شود.
- میتوانید از شوید تازه نیز استفاده کنید ولی شوید خشک عطر و بوی بیشتری دارد.
حوا
4 مهر 1401 در 8:48 ب.ظ
عالی
مونا اصفهانی
6 مهر 1401 در 12:36 ب.ظ
🌹🌹🌹
ناشناس
4 مهر 1401 در 9:26 ب.ظ
ناشناس
5 مهر 1401 در 2:59 ق.ظ
ناشناس
7 مهر 1401 در 9:41 ب.ظ
ناشناس
8 مهر 1401 در 7:47 ق.ظ
ناشناس
8 مهر 1401 در 6:02 ب.ظ
ناشناس
8 مهر 1401 در 6:03 ب.ظ
احسنت ب حسن انتخاب شما، عااااااالی بود
مونا اصفهانی
9 مهر 1401 در 11:33 ق.ظ
درود بر شما دوست عزیز و ممنون از همراهیتون🌹
ناشناس
9 مهر 1401 در 3:29 ق.ظ
ناشناس
11 مهر 1401 در 0:58 ق.ظ
ناشناس
11 خرداد 1403 در 11:59 ق.ظ
عالی بود