کباب لقمه با سویا یکی از روشهای بسیار خوشمزه و ساده برای تهیه این کباب خانگی است که میتوانید بدون گوشت و مرغ در خانه تهیه کنید. هزینه تهیه این کباب بسیار کم و مقرون به صرفه است و میتواند یک گزینه خوب برای دانشجوها نیز باشد. شما میتوانید کباب لقمه خود را بستهبندی و فریز کنید و در مواقع استفاده فقط سرخ نمایید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب لقمه با سویا
- سویا ۱ پیمانه
- سیبزمینی متوسط ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- جعفری تازه به دلخواه ۱ قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
- تخممرغ ۱ عدد (دلخواه)
- آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران ۱ قاشق چایخوری
- سیر ۱ حبه
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه کباب لقمه با سویا
مرحله اول
ابتدا سویا را با کمی آب جوش بگذارید تا خیس بخورد و نرم شود. سیبزمینی را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب آن را بگیرید. بعد از ۱۰ دقیقه سویا را داخل آبکش بریزید و با دست خوب فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله دوم
اجازه دهید تا سویا کاملا خنک شود و بعد آن را چرخ یا پوره کنید. میتوانید از غذاساز یا میکسر یا چرخ گوشت برای چرخ کردن سویا استفاده نمایید. دقت کنید در این کباب لقمه از تخممرغ برای انسجام بیشتر استفاده شده است و اگر گیاهخوار هستید یا قصد فریز کردن کبابها را دارید میتوانید آن را حذف کنید.
مرحله سوم
پیاز را رنده ریز بزنید و آب آن را بگیرید و به همراه سویا چرخشده و سیبزمینی و ادویه هل و آب لیموترش و زعفران و آرد سوخاری و سیر رندهشده و ادویهها خوب ورز دهید تا به خوبی مواد یکدست و مخلوط شود. ورز دادن مواد باعث انسجام بیشتر میشود.
مرحله چهارم
وقتی مواد به خوبی مخلوط شدند میتوانید از یک کبابزن ساده استفاده کنید یا مواد را داخل تابه چربشده بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا کم کم بپزد. روی آن خط ایجاد کنید و کبابها را برش بزنید و هر دو طرف را سرخ و به همراه گوجه سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه کباب لقمه با سویا
- افزودن تخممرغ و جعفری دلخواه استفاده و میتوانید حذف کنید.
- آب پیاز و سیبزمینی باعث شل شدن کباب شما میشود.
شایلی
8 شهریور 1401 در 3:09 ب.ظ
همه چی شده بدون گوشت چقد تنوع زیاد شده 😒
مونا اصفهانی
9 شهریور 1401 در 9:06 ق.ظ
😔😔
ناشناس
5 مهر 1401 در 7:45 ق.ظ
به به عالی
مونا اصفهانی
6 مهر 1401 در 5:30 ب.ظ
🌹🌹🌹
ناشناس
8 شهریور 1401 در 5:12 ب.ظ
ناشناس
8 شهریور 1401 در 8:32 ب.ظ
ناشناس
9 شهریور 1401 در 8:10 ق.ظ
خخخخخخخخ
15 شهریور 1401 در 9:22 ب.ظ
اون که دیگه اسمش کباب نیست.!!!!
بهش میگن سویا سرخ کرده….
وقتی میگن کباب که از گوشت درست شده باشه
ناشناس
5 مهر 1401 در 7:39 ب.ظ
سلام خیلی عالی
مونا اصفهانی
6 مهر 1401 در 5:25 ب.ظ
درود بر شما و ممنون🌹
ناشناس
9 مهر 1401 در 2:38 ب.ظ
عالی بود
مونا اصفهانی
10 مهر 1401 در 10:16 ق.ظ
ممنون از شما🌹
ناشناس
11 مهر 1401 در 10:23 ب.ظ