اگر به دنبال بهشتی زیبا روی زمین هستید هرگز روستای ارنگه چالوس را از دست ندهید؛ روستایی واقع در جاده چالوس که زیباییهای بی پایان این منطقه را در خود جای داده است. برای مراجعه به این روستا توصیه میکنیم دوربین عکاسی خودتان را آماده کنید. چرا که قرار است زیباییها و لوکیشنهای جذاب عکاسی زیادی را مشاهده کنید. با دلتامگ همراه باشید تا با این روستای جذاب بیشتر آشنا شوید.
آشنایی با روستای ارنگه
ارنگه در ۱۸ کیلومتری جاده چالوس قرار دارد. این منطقه شامل چندین روستاست. به مرکز این روستاها ارنگه بزرگ میگویند. گوراب، ابهرک، سیجان، سرزیارت جی، چاران و خور هم بقیه روستاها هستند.
مسیر دسترسی
این روستا فاصله چندانی با کرج ندارد و ساکنین تهران و کرج به راحتی به آن دسترسی خواهند داشت. سفر به ارنگه با حملونقل عمومی بسیار دشوار و تقریبا غیر ممکن است. پس بهتر است که با خودرو شخصی سفر کنید تا مهمان سفره مردم خونگرم آن شوید.
حسوحال روستای ارنگه
اگر یک محیط آرامشبخش و سرسبز مد نظرتان است شک نکنید که ارنگه بهترین گزینه است. این روستا با ویژگیهای خود موفق به کسب لقب سرسبزترین روستای منطقه شده. از این جهت میتوان آن را به عنوان یکی از بهترین مقاصد طبیعتگردان نام برد.
مکانهای دیدنی ارنگه
ارنگه به نوبه خود جذابیت فراوانی دارد بعضی از جاذبههای طبیعی روستای ارنگه عبارت است از آبشار هفت چشمه، تپههای باقیمانده با آثار زرتشتیان، آبشار آدران، قبرستان باستانی.
آبشار هفت چشمه
آبشار هفت چشمه یکی از دلایل مهم آمدن گردشگران به این روستا است. این آبشار از ۷ آبشار مختلف تشکیل شده است. ارتفاع بعضی از آنها به حدود ۵ متر هم میرسد. برای بازدید از این آبشارها میتوانید از مردم محلی راهنمایی بگیرید تا مسیر درست را پیدا نمایید. چرا که ممکن است بعضی از مسیرها کمی خطرناک باشد.
آبشار آدران
آبشار آدران یکی از بزرگترین آبشارهای ایران است. در فصل گرم یعنی تابستان این آبشار آب نسبتا کمی دارد. یعنی آب آن حدودا به زیر زانو یا کمی بالاتر میرسد. به همین دلیل برای استراحت پس از پیادهروی مسیر بسیار مناسب است. توصیه میشود زمان خود را طوری تنظیم کنید که هنگام ظهر به پیادهروی نخورید. اگر چه رطوبت و پوشش گیاهی این مکان زیاد است. اما ممکن است کمی گرمازده شوید.
تپههای باقیمانده با آثار زرتشتیان
از آثار تاریخی روستای ارنگه میتوان به تپههای کارنه و قلعه اشاره کرد. این تپهها از زمان زرتشتیان باقی ماندهاند. پس با مراجعه به آنها میتوانید کندهکاری و آثار نسبتا تخریبشده را مشاهده کنید. ناگفته نماند که با ایستادن بر روی این دو تپه تمام روستا زیر پایتان قرار میگیرد.
قبرستان باستانی روستای ارنگه چالوس
قبرستان ارنگه قدمتی چند هزار ساله دارد. از این جهت برای تمام مردم بومی و غیر بومی ارزش معنوی بالایی دارد. ناگفته نماند که شاید قبرهای چند هزار ساله آن پیدا نباشد اما قبرهای چند صد ساله آن کاملا قابل مشاهده و ملموس هستند. بد.
ناشناس
7 شهریور 1401 در 10:30 ق.ظ
ناشناس
9 شهریور 1401 در 10:39 ق.ظ
ناشناس
9 شهریور 1401 در 11:47 ق.ظ