استفاده از این محصولات بسته به نوع فضا متفاوت است. مثلا سرامیک عمدتا برای فضاهایی استفاده میشود که آب بیش از حد قرار در آن میگیرد و سبک کاشی آشپزخانه متفاوتتر از سرویسها مورد استفاده قرار میگیرد. برای انتخاب کاشی مناسب آشپزخانه با دلتامگ همراه باشید.
چه سبک کاشی برای بین کابینت آشپزخانه مناسب است؟
کاشی بین کابینتی یا Aluminum Backsplash Tiles محصولی است که میتواند آشپزخانه و فضای بین کابینت ما را اکتیوتر و فعالتر نماید. به دلیل حجم زیاد کابینت در آشپزخانه و محدود بودن فضای بین کابینتهای بالایی و پایینی، قرار گرفتن کاشی مناسب میتواند این فضا را بهبود بخشیده و علاوه بر آن زیبایی بیشتری را برای کابینتها منعکس کند.
اما نکته مهم در انتخاب کاشی، نوع آن است. در سالهای اخیر که تغییرات فراوانی در سبک طراحیها و دکوراسیون صورت گرفته این کالا نیز دستخوش تغییر بوده و نسل جدیدی از آن به بازار معرفی شده است.
کاشیهای بین کابینت باید ویژگیهای زیر را داشته باشند.
- قابل شستشو یا حداقل نظافت ساده و سریعی داشته باشند.
- لعاب پوششی بر روی آنها ماندگار بوده و از کیفیت بالایی برخوردار باشند.
- دارای اندازه مناسب و تعیین شده و نصب راحتی داشته باشند.
- استحکام و توان مقاومت در برابر شرایط محیطی را داشته باشند.
انواع کاشی بین کابینتی قابل استفاده در آشپزخانه
استفاده از کاشیهای بین کابینتی سلیقهای بوده و البته معیارهای مشخصی نیز برای انتخاب مناسبتر برای شما وجود دارد.
کاشی یا تایل آلومینیومی
این سبک کاشی که مدرنترین و جدیدترین نوع کاشی است از ورق فلز بوده و در پیکسل بندیها و سایزهای مختلف با رنگبندی متنوعی قابل عرضه است. این تایلها که از آنها به عنوان کاشی پشت چسبدار نیز نام میبرند به صورت یکپارچه بر روی چسبهای قوی دو طرفه بوده و نصب آسان و سریعی دارند.
کاشی یا تایلهای شیشهای
نسل جدید دیگری از بین کابینتی همین کاشیها و تایلهای شیشهای است. جنس و متریال این نوع تایلها از شیشه سکوریت و رنگی بوده که سایز بندی و تنوع ابعاد و رنگ نیز در آنها بینظیر است. تایلهای شیشهای را اصطلاحا پشت توری میگویند که چسبیدن قطعات به صورت قطعهای و عموما در سایز 30*30 بر روی تور بوده و به واسطه چسبهای آکواریوم نصب میشوند.
کاشی یا تایل سنگی
تایلهای سنگی همانطور که از اسمشان پیداست متریالی از جنس سنگ داشته و عموما از سنگهایی استفاده میشود که ساختار گرانیتی و براقی را به همراه دارند. این تایلها به وسیله ابزار سی ان سی و برشهای مخصوص در پیکسلهای مختلف قابل عرضه است و نصب آن نیز از طریق چسبهای پودری و خمیری انجام میشود.
کاشی یا تایل کامپوزیت یا phc
این سبک از تایلها از مواد کامپوزیتی که ترکیبی از آلومینیوم، رزین و سایر مواد است ساخته شده و در ابعاد و رنگبندی مختلفی قابل عرضه است. این سبک از تایلها نیز بر روی چسبهای قوی دو طرفه چسبیده شده و در دسته کاشیهای پشت چسبدار به فروش میرسد.
کاشی یا تایل میکس
این تایلها ترکیب شیشه و آلومینوم، شیشه و سنگ، آلومینیوم و استیل و … بوده و عموما در سایزهای 30*30 در پیکسلهای متفاوتی به فروش میرسد. این سبک از کاشی بر روی تور سوار شده و در دسته کاشیهای پشت توری قرار میگیرند.
دلیل عدم استفاده از کاشی سرویس در آشپزخانه
استفاده از کاشی و سرامیک عموما برای سرویس بهداشتی بوده و دلیل آن نیز واضح است. فضای بزرگ و البته کمتر مورد استفاده سرویس که البته کمتر قابل دید است و شرایط شستشو در آن بیشتر است نیازمند کاشی یا سرامیک نازلتر بوده و عموما طراحان و دیزاینرها طراحی آشپزخانه را متفاوت با سرویس میدانند.
همانطور که قبلتر هم اشاره شد آشپزخانه خصوصا بین کابینت فضای محدود و کم دیدی است که اگر از کاشی معمولی و عمومی در آن استفاده کرد عملا کارکردن را در آن فضا خسته کننده و یکنواخت میکند.
به همین دلیل استفاده از تایلهای جدید و مدرن میتواند این فضا را به شدت بهبود بخشیده و این اختلاف قیمتی که بین تایلهای آلومینومی با کاشی و سرامیک است را جبران ببخشد.
منبع: اسپیناس
ناشناس
11 مرداد 1401 در 8:12 ق.ظ
ناشناس
16 مرداد 1401 در 3:01 ق.ظ
ناشناس
17 مرداد 1401 در 11:07 ب.ظ
سپاسگزارم
ناشناس
19 مرداد 1401 در 12:11 ب.ظ