کیک رژیمی با شیره انگور یکی از روشهای بسیار خوشمزه و سالم برای داشتن یک کیک بدون شکر و مخصوص کسانی است که در رژیم لاغری هستند یا دیابت دارند و هوس یک کیک خوشمزه با بافت خوب را کردهاند. این کیک بسیار خوشمزه را همانند دیگر کیکها میتوانید با فر و بدون فر و در قابلمه تهیه کنید؛ برای آشنایی با طرز تهیه آن با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی با شیره انگور
برای تهیه این کیک خوشمزه و کم کالری به آرد ۱/۵ پیمانه، ۲ قاشق غذاخوری شکر، ۳/۴ پیمانه شیره انگور، ۳ عدد تخممرغ، ۱/۲ پیمانه روغن، ۱/۲ پیمانه آب جوش، ۱/۵ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل نیاز دارید.
طرز تهیه کیک با شیره انگور
کیکهای رژیمی مختلفی وجود دارند که میتوانید آن را در خحانه درست کنید؛ اما دستور پخت بسیاری از آنها به گونهای است که یا طعم خوبی ندارند یا اینکه مواد اولیه آن به سختی پیدا میشود؛ به همین دلیل ما در ادامه روشی متفاوت برای پخت کیک رژیمی بدون شکر را به شما آموزش میدهیم که طعم بسیار عالی دارد و برای بدن نیز بسیار مقوی میباشد.
مرحله اول
ابتدا همه مواد کیک را در دمای محیط قرار دهید تا همدما شوند. سپس قابلمهای را به قطر ۱۸ سانت چرب کنید و روی گاز قرار دهید تا گرم شود. میتوانید فر دستساز نیز تهیه کنید. سپس همه مواد را به کمک پیمانه آشپزی یا لیوان دستهدار فرانسوی اندازهگیری کنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا آرد سبک شود. اگر میخواهید این کیک را در فر قرار دهید، باید در ابتدا آن را با دمای ۱۸۰ درجه روشت کنید تا گرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله از تهیه کیک رژیمی با شیره انگور لازم است تخممرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن برقی و به مدت ۵ دقیقه بزنید تا از حالت لختگی خارج و حجم آن دو برابر شود. حتما در طول هم زدن دورگیری کنید و به کمک یک لیسک مواد اطراف کاسه را تمیز کنید تا یکدست هم بخورد. سپس شیره و آب جوش را اضافه کنید و با دیگر مواد در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله سوم
در ادامه روغن مایع را نیز اضافه کنید و هم بزنید. سپس مخلوط آرد را طی سه مرحله به مواد زیر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست شوند. قالب مورد نظر برای فر را کمی چرب کنید و مواد را داخل قالب یا قابلمهای که از قبل گرم کردید بریزید سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه آن خارج شود.
مرحله چهارم طرز تهیه کیک رژیمی با شیره انگور
برای پخت این کیک در فر باید قالب را ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک بپزد. برای پخت بدون فر نیز باید روی در قابلمه دمکنی بگذارید تا ۱ ساعت بپزد. سپس از قالب خارج و به دلخواه تزیین کنید. اگر به تهیه کیک های مختلف علاقه دارید، طرز تهیه کیک در سه دقیقه را در این مطلب مشاهده کنید.
نکات کلیدی در تهیه کیک با شیره انگور
- به دلخواه میتوانید کمی کشمش یا کنجد برای تهیه این کیک استفاده کنید.
- برای تست پخت کیک میتوانید از یک خلال دندان استفاده کنید و از مرکز کیک چک کنید.
- بهتر است در این دستور پخت شکر را کامل حذف کنید.
ناشناس
8 مرداد 1401 در 2:38 ب.ظ
ناشناس
8 مرداد 1401 در 8:45 ب.ظ
ناشناس
10 مرداد 1401 در 1:27 ب.ظ
ناشناس
13 مرداد 1401 در 4:00 ق.ظ
ناشناس
20 مرداد 1401 در 5:12 ب.ظ
ناشناس
20 مرداد 1401 در 11:10 ب.ظ
ناشناس
21 مرداد 1401 در 9:57 ب.ظ
عالیه
مونا اصفهانی
22 مرداد 1401 در 9:06 ق.ظ
ممنون از لطف شما🌹
ناشناس
21 مهر 1402 در 7:34 ق.ظ
بسیار عالی بود
لادن
5 اسفند 1402 در 3:05 ب.ظ
با سلام و عرض ادب
خیلی زحمت کشیدید ممنونم اما
دوستان اندازه یک پیمانه چقدر است ؟ چند گرم می شود ؟
فائزه امیری
5 اسفند 1402 در 5:43 ب.ظ
ممنون از همراهی شما دوست عزیز
شما میتوانید یک لیوان فرانسوی را به عنوان پیمانه در نظر بگیرید.