رولت مرغ و سبزیجات سوخاری یک رولت ساده و خوشطعم است که با چند قلم مواد که در خانه دارید درست میشود. این رولت ظاهر بسیار هیجانانگیزی دارد. بهتر است برای تهیه این رولت از سینه مرغ استفاده کنید. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه این غذای متفاوت را بیاموزید.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ و سبزیجات سوخاری
- سینه مرغ ۴۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- کنسرو سبزیجات (نخود فرنگی، هویج، ذرت) ۱ پیمانه
- پنیر پیتزا ۱ پیمانه
- ژامبون خردشده ۱ پیمانه
- چیپس گوجهای ۱ بسته
- زعفران ۲ قاشق غذاخوری
- تخممرغ ۱ عدد
- آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری
- کره نرمشده ۵۰ گرم
- نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، پودر سیر و پودر پیاز از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات سوخاری
مرحله اول
ابتدا مرغ را خرد و استخوانهای آن را جدا کنید. سپس داخل یک کاسه قرار دهید و یکی از پیازها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. ادویهها و آبلیموترش به مرغ اضافه کنید و خوب ماساژ دهید و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ در اصطلاح مزهدار شود.
مرحله دوم
در ادامه پیازها را از مرغ جدا کنید و به همراه یکی دیگر از پیازها داخل میکسر یا ۱۲۳ یا چرخ گوشت بریزید و خوب له و پوره کنید. در ادامه مرغ میکسشده را داخل یک کاسه گود بریزید. کنسرو سبزیجات به همراه ژامبون و همه مواد گفتهشده بهجز چیپس را داخل کاسه بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم
داخل سینی فر یک کاغذ روغنی نسوز قرار دهید. میتوانید از کاغذ روغنی استفاده و کمی آن را چرب کنید. سپس مواد رولت را وسط سینی قرار دهید و آن را مانند استوانه گرد با دست حالت دهید. بهتر است دستهای خود را کمی چرب یا خیس کنید تا رولت به خوبی شکل بگیرد.
مرحله چهارم
در ادامه چیپس گوجهای را بدون باز کردن با کمک یک وردنه یا گوشتکوب خوب بکوبید تا پودر شود. سپس روی رولت را با چیپس خوب کاور کنید. سینی را داخل فر از قبل گرمشده به مدت ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا رولت خوب بپزد. صبر کنید تا خنک شود و بعد سرو کنید. اگر به غذاهای جدید علاقه دارید نان سیر را در مجله بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه رولت مرغ و سبزیجات سوخاری
- برای فرهای برقی باید دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
- میتوانید این رولت را در کنار یک سس ربی سرو نمایید.
ناشناس
22 تیر 1401 در 5:21 ب.ظ
ناشناس
22 تیر 1401 در 8:39 ب.ظ
ناشناس
8 مرداد 1401 در 2:33 ب.ظ
ناشناس
24 مرداد 1401 در 10:21 ق.ظ
ناشناس
6 مهر 1401 در 3:22 ب.ظ
ناشناس
22 خرداد 1403 در 3:43 ب.ظ
بسیارعالی بود.