سمبوسه جزو آن دسته از غذاهایی است که بسیاری از افراد به آن علاقه دارند؛ چرا که میتوان آن را با توجه به ذائقه خود در انواع مختلف درست کرد؛ درست کردن سمبوسه بسیار راحت است و در مدت زمان کمی آماده میشود؛ اما بسیاری از افراد به دلیل جذب روغن زیاد هنگام سرخ کردن، تمایلی به تهیه سمبوسه ندارند؛ به همین منظور ما در این مطاب از دلتامگ روشی را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را با کمترین روغن سرخ کنید.
مواد لازم برای سمبوسه کم روغن
برای تهیه این مدل سمبوسه خوشمزه به 4 عدد سیب زمینی، 1 عدد پیاز، 5 عدد نان لواش، 1 پیمانه جعفری و به میزان لازم نمک، فلفل و پنیر پیتزا نیاز دارید؛ البته لازم به ذکر است که استفاده از پنیر پیتزا کاملا اختیاری است و میتوانید آن را حذف کنید.
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی
سمبوسه کم روغن و کم هزینه یکی از روشهای بسیار خوب و رژیمی است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه و سرو کنید. اگر به غذاهای فستفودی علاقه دارید، این سمبوسه گزینه خوبی برای شما به شمار میرود. این غذا با نان لواش تهیه میشود و شما میتوانید مواد میانی آن را به دلخواه تغییر دهید؛ برای مثال میتوانید سمبوسه پیتزایی، سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه گوشت و یا سمبوسه مرغ درست کنید.
مرحله اول
ابتدا سیبزمینیها را بشویید و داخل قابلمه با کمی آب بگذارید تا بپزد. سپس بعد از نرم شدن پوست آن را جدا و صبر کنید تا خنک شود و بعد با کمک گوشتکوب یا پورهکن له کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را نگینی خرد کنید و داخل تابه با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. جعفری را پاک و ساطوری خرد کنید و به همراه سیبزمینی و ادویهها اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت تفت دهید تا مزهها به خورد هم برود.
مرحله سوم
دستگاه ساندویچساز را به برق وصل کنید و ۱۰ دقیقه بگذارید تا کاملا داغ شود. سپس با کمک فرچه آغشته به روغن صفحههای آن را چرب کنید. دقت کنید از صفحه اسنکساز استفاده کنید؛ در صورتی که دستگاه ساندویچساز ندارید میتوانید یک تابه رژیمی را روی حرارت بگذارید و با کمک فرچه و روغنی کمی آن را چرب کرده و بعد سمبوسهها را دست کنید.
مرحله چهارم
یک برگ لواش به اندازه صفحه ساندویچساز برش بزنید و روی صفحه قرار دهید و بعد مقداری از مواد سیبزمینی روی قسمتهای مثلثی بریزید و به دلخواه پنیر نیز اضافه کنید و یک برگ نان لواش دیگر روی آن قرار دهید. در ساندویچساز را ۳ دقیقه ببندید تا سمبوسه خوب برشته و سرخ شود. سپس با کمک کفگیر آن را خارج کنید و برش بزنید.
برای پخت در فر باید نان را بهصورت طولی برش بزنید و از مواد داخل آن قرار دهید و بپیچید. سپس روی سینی فر بگذارید و ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ اجازه دهید تا سمبوسهها طلایی شوند. دقت کنید حتما در حین پخت سمبوسهها را برگردانید.
نکات کلیدی در تهیه سمبوسه کم روغن
- به دلخواه میتوانید از قارچ یا گوشت چرخکرده نیز استفاده کنید.
- از هر نوع نانی که دوست دارید برای تهیه این غذا استفاده نمایید.
- افزودن پنیر به این غذا اختیاری است.
اگر به مطالب آشپزی علاقه دارید، میتوانید طرز تهیه پیتزا ساده خانگی بدون گوشت و خمیر را در این مطلب مشاهده کنید.
ناشناس
28 خرداد 1401 در 10:22 ق.ظ
29 خرداد 1401 در 1:28 ق.ظ
ناشناس
ناشناس
28 خرداد 1401 در 11:11 ق.ظ
ناشناس
28 خرداد 1401 در 12:26 ب.ظ
ایمان
28 خرداد 1401 در 1:45 ب.ظ
باید روغن از غذا بچکه! 😊
مونا اصفهانی
28 خرداد 1401 در 3:06 ب.ظ
هر کاری کنیم در آخر روغن از غذا میچکه 😋😊
لعیا
28 خرداد 1401 در 2:06 ب.ظ
ناشناس
28 خرداد 1401 در 5:24 ب.ظ
ناشناس
28 خرداد 1401 در 11:14 ب.ظ
ناشناس
29 خرداد 1401 در 0:55 ق.ظ
ناشناس
29 خرداد 1401 در 5:12 ق.ظ
ناشناس
29 خرداد 1401 در 11:21 ق.ظ
ایران
29 خرداد 1401 در 1:29 ب.ظ
مجله دلتا مو. رد علاقه من هست خیلی ساده وراحت هست همه نوع پخت را اموزش میدهید ممنون
مونا اصفهانی
29 خرداد 1401 در 2:36 ب.ظ
خیلی خوشحالیم که همراه مجله ما هستید و مطالب را دنبال میکنید.🌹🌹
ناشناس
29 خرداد 1401 در 2:20 ب.ظ
خوب
مونا اصفهانی
29 خرداد 1401 در 2:34 ب.ظ
🌹🌹ممنون از شما
مونا اصفهانی
29 خرداد 1401 در 2:34 ب.ظ
🌹🌹ممنون از حضور شما
ناشناس
29 خرداد 1401 در 3:21 ب.ظ
ناشناس
29 خرداد 1401 در 4:25 ب.ظ
ناشناس
30 خرداد 1401 در 12:17 ب.ظ
ناشناس
31 خرداد 1401 در 1:34 ب.ظ
ناشناس
31 خرداد 1401 در 6:21 ب.ظ
آیات دورقی
17 تیر 1401 در 10:06 ب.ظ
خیلی خوب دایی 👍👍👍👍
مونا اصفهانی
18 تیر 1401 در 10:11 ق.ظ
ممنون از حضور شما🌹
گلابتون
11 مرداد 1401 در 0:38 ق.ظ
ناشناس
18 آبان 1402 در 8:51 ق.ظ
خوب وعالی موفق باشید