کوفته مرغ؛ غذای ساده و خوشمزه تبریزی

0
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کوفته تبریزی با مرغ از کوفته گوشت راحت‌تر است و سریع‌تر درست می‌شود.
کوفته مرغ

کوفته‌های تبریز معروف و بسیار لذیذ است، از کوفته‌های گوشت گرفته تا کوفته مرغ خوشمزه و لذیذ که یکی از اصیل‌ترین دستور پخت‌ها در آشپزی ایرانی بوده است. کوفته مرغ مناسب کسانی است که از خوردن گوشت قرمز پرهیز می‌کنند. این کوفته که طرز تهیه آسانی دارد، گزینه خوبی برای یک شام سبک یا پیش‌غذایی خوش‌طعم برای مهمانی است. در ادامه طرز تهیه کوفته مرغ را در دلتامگ بخوانید.

طرز تهیه کوفته مرغ

مواد لازم

  • سینه مرغ: یک کیلو
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • آبلیمو تازه: نصف فنجان
  • زرشک: نصف فنجان
  • کره: 100 گرم
  • پیاز: 4 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: نصف قاشق چای خوری
  • پودر سوخاری: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آلو: در صورت تمایل

طرز تهیه کوفته ساده

طرز تهیه کوفته مرغ

  • سینه مرغ را دو بار چرخ کنید.
  • دو عدد از پیازها را خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید. سپس با مرغ چرخ شده، تخم‌مرغ هم زده، پودر سوخاری، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
  • رب گوجه‌فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس 3 لیوان آب با زعفران دم‌کرده به رب افزوده، بگذارید جوش بیاید تا سس کوفته آماده شود.
  • در صورت تمایل می‌توانید در سس کوفته آلو بریزید.
  • دو عدد پیاز دیگر را در روغن تفت دهید و پس از سرخ شدن با زرشک مخلوط کنید.
  • از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته، وسط آن کمی از مخلوط زرشک و پیاز داغ بگذارید و سپس آن را گرد کنید.
  • کوفته‌ها را در سس بیندازید تا بپزند. وقتی سس کمی غلیظ شد، نصف فنجان آبلیموی تازه در آن بریزید تا یکی دو جوش بخورد.
  • اگر طعم ترش را نمی‌پسندید، آبلیمو اضافه نکنید.
  • پس از گذشت نیم ساعت کوفته آماده است.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری سیب‌زمینی سرخ کرده با کوفته مرغ سرو کنید.
  • کوفته مرغ را با زرشک، گردو و جعفری تزیین کنید.
مطلب پیشنهادی:  خواص شگفت‌انگیز آش رشته

تعداد کلمات مطلب: 311

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

مربای فلفل خوشمزه و متفاوت

مربای فلفل یکی از مرباهای خاص و متفاوت است که ترکیبی جذاب از طعم‌های شیرین و تند را ارائه …