خانه سبک زندگی آشپزی (صفحه 13)

آشپزی

ترفند خوش و آب رنگ شدن خورشت

خوش رنگ شدن خورشت

خوش رنگ شدن خورشت، قطعا می‌تواند زیبایی خاصی به غذا و سفره شما بدهد و غذا مجلسی‌تر به نظر برسد. غذاهای خورشتی، جایگاه ویژه‌ای در میان غذاهای ایرانی دارند و معمولا خیلی از ما ترجیح می‌دهیم برای مهمانی‌ها، یک خورشت خوشمزه و ایده آل را درست کنیم. در تهیه غذاهایی مانند قیمه، قیمه بادمجان و بامیه از رب استفاده می‌شود …

از این به بعد، زرشک را متفاوت تفت بده!

تفت دادن زرشک

تفت دادن زرشک، یکی از مراحل پخت غذاهایی مانند زرشک پلو و ته چین است و به غذا طعم و رنگ خاصی می‌دهد. از آن‌جایی که دانه‌های زرشک بسیار ظریف هستند، مهم است که آن را به گونه‌ای تفت بدهید که تغییری در رنگ و عطر آن ایجاد نشود و غذای خوش طعم‌تری هم داشته باشید. در این مقاله مجله …

طرز تهیه مرغ زعفرانی با سس مایونز

طرز تهیه مرغ زعفرانی با سس مایونز

یکی از غذاهای پرطرفدار که بسیاری از افراد علاقه زیادی به آن دارند، مرغ زعفرانی با سس مایونز است. به شما قول می‌دهیم این غذا به یکی از بهترین خوراک شما تبدیل شده که هفته‌ای یک بار آن را درست می‌کنید.

طرز تهیه املت شاپوری، صبحانه جذاب گیلانی

املت شاپوری

املت شاپوری، صبحانه خوشمزه و محبوب گیلانی است که طعم فوق‌العاده‌ای دارد و در مدت زمان بسیار کوتاهی آماده می‌شود. این غذای خوشمزه، املت قهوه خانه‌ای است که البته می‌توانید آن را برای وعده شام هم آماده کنید. این املت خوشمزه برای اولین بار توسط فردی به نام شاپور در گیلان، پخته شده و به همین خاطر، به این نام …

راز پخت خوشمزه‌ترین ته چین مرغ

ته چین مرغ، از جمله غذاهای اصیل ایرانی است که در ترکیب آن از ماست، تخم مرغ، زعفران و مرغ استفاده می‌شود و طعم و عطر بی‌نظیری دارد. فرم ته دیگی شکل این غذا باعث شده تا بسیاری از افراد آن را برای مهمانی‌های رسمی خود درست کنند. اگر نکات و ریزه کاری‌های پخت این غذا را بدانید و رعایت …

طرز تهیه موساکا بادمجان در یک چشم به هم زدن

موساکا بادمجان

موساکا بادمجان، یکی از غذاهای محبوب یونانی است که ماده اصلی ترکیب این غذا، بادمجان است و در هر منطقه‌ای، ماده خاصی به ترکیب آن اضافه می‌شود. طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار راحت است و در یک چشم بهم زدن می‌توانید آن را درست کنید. ما در مجله دلتا، روش پخت موساکا بادمجان را مرحله به مرحله آموزش می‌دهیم. …

رمز و راز درست کردن خوشمزه‌ترین‌ خیارشور

خوشمزه‌ترین‌ خیارشور خانگی

اگر شما هم از خریدن خیارشور بازاری خسته شده و دوست دارید خودتان خیارشور خانگی تهیه کنید اما کمی نگران هستید که طعم آن چندان عالی نشود، حتما در ادامه این مطلب از مجله دلتا همراه ما باشید.

کال کباب، غذای اصیل شمالی

کال کباب

کال کباب، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمال است که با بادمجان کبابی، سبزیجات معطر و گردو درست می‌شود. این غذا طعم دودی دارد و می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا و یا چاشنی در کنار غذای اصلی، سرو کنید. غذایی کاملا گیاهی و سالم که در عرض یک ساعت آماده می‌شود. چگونگی پخت کال کباب را در …

1...121314...71صفحه 13 از 71

پیشنهاد سردبیر

تبلیغات

مطالب پیشنهادی